reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

oj Szczesliwa z tym gniazdkiem to tylko problem....wynajmujemy mieszkanie ale jest male tzn 1 pokoj z kuchnia i nie ma nawet gdzie wstawic lozeczka :-( od roku szukamy czegos wiekszego ale nikt nam nie chce wynajac :no: z uwagi na to ze moj maz jest obcokrajowcem
mamy co pradwa plan b ale nie chialabym sie do niego posunac

reklama
to nie mów i sama szukaj wynajmij powiedz mąż w pracy a co sie bedziesz tłumaczyc przed idiotami...a jak trza bedzie płacic to przelewem -i mieszkac sobie spokojnie:-) ale dziwie sie głupocie ludzkiej nie wynając bo jest sie "innym niż ja" szok

uwierz mi kochana ze tez probowalam ale tak sie nie da po prostu :-( z reszta nie chce o tym myslec :tak: najwazniejsze jest teraz co innego a z chata cos sie wymysli

bluebell dobrze, ze na wizycie wyszlo, ze wszystko wporzadku:-) jesli chodzi mieszkanko, to powiem ci na pocieszenie, ze moj tata jest w podobnej sytuacji.. mieszkaja w jednym pokoju z kuchnia, maja wstawione 2 lozka, lozeczko, miejsca malo, ale sa szczesliwi, ze sa razem;-) zreszta moj tesciu tez jest w podobnej sytuacji, tylko, ze oni maja jedno dziecko.. a jesli chodzi o zwolnienie to zobaczysz jeszcze sie rozleniwisz w domu:-D hi hi ja jestem na L4 od poczatku sierpnia i teraz trudno mi sobie wyobrazic powrot do pracy:baffled:

Ja już po wizycie, dziś USG nie miałam, tylko padnie i słuchaliśmy serduszka dzidzi.
Przypałętało mi się jakieś zapalenie, więc przepisaną mam maść, ale najważniejsze, że z moją laleczką wszystko ok.

no to podziwiam Cie !!! ale z taka gromadka szczeniaczkow to tez by mi nic nie bylo do sczescia potrzebne tak kocham psiurki
a z chatka jakos bedzie:tak:

oj Szczesliwa z tym gniazdkiem to tylko problem....wynajmujemy mieszkanie ale jest male tzn 1 pokoj z kuchnia i nie ma nawet gdzie wstawic lozeczka :-( od roku szukamy czegos wiekszego ale nikt nam nie chce wynajac :no: z uwagi na to ze moj maz jest obcokrajowcem
mamy co pradwa plan b ale nie chialabym sie do niego posunac

bluebell rozumiem cie i twoje frustracje :tak: i wiem, że Polacy to rasiści.

Ale wyobraźcie sobie dziewczyny, że ja przeżywałam podobne sytuacje w Holandii. Tutaj traktują Polaków jako prawie najgorszą nację i nie chcą wynajmować Polakom mieszkań.
Jak my szukaliśmy mieszkania przez agencję nieruchomości to agentka uprzedzała nas, że nie będzie łatwo, ale że ona właścicielowi najpierw przedstawi naszą sytuację, czyli nasze wykształcenie, zarobki męża a na końcu powie, że jesteśmy Polakami.
My z mężem staneliśmy jak wryci :szok: i pytamy się jej czemu tak jest ?? Ona oczywiście naświetliła nam i przekazała jaką opinię mamy w Hol. , czyli pijemy,awanturujemy sie i mieszkamy na kupie po 10 os. w pokoju... no ale jesteśmy pracowici hehehe.
Ale uważam , że po części zasłużyliśmy sobie na taką opinię i nie ma co się dziwić, tylko sądzę, że nie można mierzyć wszystkich jedną miarą.

Poprostu masakra :crazy:

mysle podobnie jak malutka lepiej ciasno ale szczęsliwie...i jakos to będzie-bo bedzie musiało byc, trzymam kciuki za plany awaryjne w razie co:-)

nadii super jak po wizycie serducho silne!najwazniejsza niunia, że zdrowa :-)

Witam w to zimnie południe!!

Powiem Wam że dzisiaj jakaś zryta jestem, rano pojechałam na badania pani rozmawiałam z inną przez telefon chyba z 15 min a później miała pretensje że wszyscy przychodzą jak one już okienko zamykają a gdzie byłyśmy wcześniej więc jej nagadałam:angry: potem chciała odemnie pesel a że zapomniałam dowodu to jej podyktowałam to mi powiedziała że musi być dowód bomoge sie pomylić, to jej powiedziałam że jeżeli wbiła mój pesel do kompa i dane sie zgadzają to chyba jej dobrze podyktowałam coza ciemnogród!!!:angry::baffled: a jeszcze dzidzia jakoś mi chyba weszłą gdzieś w pachwine czy coś bo ledwo chodze jak połamana i boli jak cholera brałam już nospe ale nic nie przeszło, meza wyprawiłam do pracy i leże w łóżeczku i chyba sie troche zdrzemę bo nie tak ze mną i sie zastanawiam kogo zatrudnić żeby wyszedł z psem bo mi sie to coś nie widzi:dry:
nic obracam sie na drugi bok i może zasne później sie odezwe
miłego dzionka pozdrawiaam

reklama
nadii1 nio to super, ze z dzidzia wszystko wporzadku:-)
bluebell nio fakt, ja mam zajecie;-) ale szczeniaki mamy dopiero od listopada.. teraz zostaly nam 2.. nio, ale juz postanowilismy z mezusiem, ze jedna sunie sobie zostawimy, bo taka kochana i do mamusi podobna;-) tym sposobem bedziemy mieli w domu 3 psy, a od kwietnia dojdzie jeszcze dzidzia:-) wszyscy sie dziwia, ze sie na to decydujemy, nio ale my wierzymy, ze damy rade:-)
nio, na zdjeciu(o ile wejdzie) jest nasza mala psica:-) hi hi

Załączniki

• DSC01181.jpg
    DSC01181.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 30
Do góry