reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

I ja witam w ten poniedziałkowy ranek;-)

Mi weekend przeleciał błyskawicznie dużo pracy w domu i jeszcze końcowe pracy w nowym mieszkaniu dla teściów i juz niemogę sie doczekać kiedy się wyprowadzą:baffled: i ciągle się to przeciaga:baffled: zawsze coś wyskoczy a jeszcze ja muszę odświeżyć chociaż pokój bo wiecej chyba nie zdąże :rofl2: idzie zwariować.
Ale bardzo się cięże z tego że umyłam sobie w sobote trzy okna i jeszcze jedno mi zostało;-)
A jeżeli chodzi o mikołaja to sama sobie zrobiłam prezent a potem przyszedł mikołaj taki malutki ale przyszedł:-D

Acha i najważniejsze dzisiaj idę do lekarza i już mam strachaa ale mam nadzieje że wszystko jest w porządku i że wkońcu dziecko pozwoli sobie zobaczyc co ma między nóżkami:-D bo ciąge się obraca że nic nie widać :confused:

pozdrawiam serdecznie i udanego dnia życzę

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry kwietnioweczki:-)
weekend byl szybki i przyjemny w sobote dostalam to co i tak chcialam sobie kupic potem moj mikolaj zabral mnie na zakupy do marketu i do kina:-) niedziela byla meczaca nienajlepiej sie czulam ale w domu we wszystkim mnie T wyreczał.

teraz zbieram sie bo jade do lekarza zobaczymy co mi dzisiaj powie i przy okazji sie przekonam ile przytyłam:-)bo cos czuje ze sporo
ide Julke budzic bo musze ja do mojej mamy zaprowadzic

milego dzionka dziewczyny:-)

hej dziewczynki. Dojechałam wczoraj i zdążyłam już nawet odwiedzić rodzinki. Czuje się dobrze. I nawet podejrzewam te swoje dobre samopoczucie. Bo nić mnie nie boli nie gniecie nie męczy :baffled:
A mój mężuś się smieje i uspokaja.
Zaskoczyłąm cała rodzinke swoim brzuszkiem :-) I dostałąm mnustwo komplementów i rzeczy dla mnie i maluszka.
Lece dalej do dzieła.Odezwe się jak was podczytam :tak:

marys16 nio to super, ze bezpiecznie dojechalas i bez zadnych przygod:-) powiem ci, ze moj mezus tez ostatnio sie dziwi mojemu dobremu samopoczuciu i widzi tu jakis podstep;-) hi hi nawet mi ostatnio powiedzial, ze sie taka ozywiona zrobilam i pelna powera:-D hi hi
aniolek20k, ewelyn_m nio to zycze powodzenia u lekarza.. byle same dobre wiesci byly;-)

ja tez sie zaniedlugo zbieram do swojego lekarza i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.. martwia mnie te zle wyniki troche i mam nadzieje, ze lekarz mnie troche uspokoi..

marys16 super, że szczęśliwie dotarliście. Mnie czeka 1500km za 10 dni :happy: Ale mam nadzieję, że tak jak ty dobrze zniosę podróż.

aniolek20k , ewelyn_m i malutka_z_krk23 trzymam kciuki za wizyty u lekarza i czekamy na wieści :tak:

Ja jutro mam wizytę u jakiegoś specjalisty w szpitalu i się już denerwuję, bo mój mąż nie pojedzie ze mną i sama muszę się do tego szpitala wybrać. Troszkę się tym dodatkowo stresuję, bo jeszcze tutaj nie byłam w szpitalu i nawet nie wiem dokładnie gdzie on jest. A ja mam takiego stresa jak muszę jechać gdzieś w nieznane miejsce, oczywiście tylko tu w HOlandii, bo w Polsce to zawsze po polsku się dopytasz i bez stresu wszędzie trafisz...:baffled:

No nic ale zostawiam stresy na jutro :happy:

Miłego dnia

aniolek20k , ewelyn_m i malutka_z_krk23- powodzenia u lekarza :-)

a co do wekendu mi też szybko zleciał...nie wiadomo kiedy i jak...Był u mnie Mikołaj, pyszne smakołyki dostałam a to co ja miałam dla mężulka zjadłam i z wyrzutami sumienia poinformowałam go o tym-w zamian piekłam ciasto!:-)

Dzień dobry:-)

aniolek, ewelyn, malutka - trzymam kciuki za Wasze wizyty:tak:

marys fajnie że podróz się udała i rodzinka tak ciepło Cię przywitała:-)

aha rozumiem Cię, też pewnie bym sie stresowała w obcym kraju, ale napewno dasz radę, trzymam kciuki:tak:

Ja oczywiście na leżąco ale dziś wstane na szkołe rodzenia chociaż:tak:
Jestem zadowolona, bo udało mi sie umówić do dobrego gina na czwartek i zobaczymy co mi powie. Ciesze się, bo jak się chcialam do niego zarejestrować normalnie to piewszy termin był na 8 stycznia dopiero:szok: Ale zadzwoniłam bezpośrednio na komóre i powiedziałam jaka sytuacja to kazał przyjśc w czwartek na 21ą, sprawdzi mi szyjkę i zrobi USG polówkowe:-) Już się nie mogę doczekać...

miłego dnia:happy:

super Margaret, że będziesz chodzic na szokłę rodzenia to duży plus :-)i zawsze pozytywne bodzce spotkania z ludzmi i można sie czegos nauczyc :-)

a własnie marys-dobrze, że podróz sie udała!

oh ja w koncu dzis dpo fryzjera wyczekanego ide :-)
ciesze sie bo ostatnimi czasy jakos widzac siebie z odrostami, pryszczami i tyjaca trace chec do czegokolwiek

reklama
Do góry