my z Kochaniem dziś gruntownie sprzątaliśmy całe mieszkanko, jutro moja Mamcia przyjeżdza na tydzien do nas. To już nie to co kiedyś (mówię jak babcia :-) ), tylko się schylę po coś...cieżko... umyję zlew..muszę odpocząć taki żywot ciężarnej :-)
reklama
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
widze, ze cos kwietnioweczki dzisiaj na sprzatanie wzielo hi hi
ja tez pol dnia ukladam, przekladam i kombinuje jakby tu najlepiej przygotowac pokoj do remontu:-) ale powiem wam szczerze, ze taka pelna sil sie czuje mimo wszystko.. wiadomo, ze cochwila sie mecze, ciezko sie schylac, ale chyba mnie jakis przyplyw energii dopadl:-) hi hi wlasnie teraz widac uroki II trymestru:-)
teraz czekam na brata, bo ma wpasc w odwiedziny, nio i ogladnac filmik dvd ze swoim chrzesnikiem w roli glownej;-)
ja tez pol dnia ukladam, przekladam i kombinuje jakby tu najlepiej przygotowac pokoj do remontu:-) ale powiem wam szczerze, ze taka pelna sil sie czuje mimo wszystko.. wiadomo, ze cochwila sie mecze, ciezko sie schylac, ale chyba mnie jakis przyplyw energii dopadl:-) hi hi wlasnie teraz widac uroki II trymestru:-)
teraz czekam na brata, bo ma wpasc w odwiedziny, nio i ogladnac filmik dvd ze swoim chrzesnikiem w roli glownej;-)
famme
Początkująca(y)
obżarłam sie lodami i doprawiłam batnikiem - bllleeee teraz mi niedobrze.
do tego strasznie senna jestem, nawet obiadu nie ugotowałam - mężuś właśnie po chinszczyzne zapierdziela ;D
do tego strasznie senna jestem, nawet obiadu nie ugotowałam - mężuś właśnie po chinszczyzne zapierdziela ;D
A
alka303
Gość
ja też sie obżarłam ale pierogami mrożonymi...
teraz staram sie czyms zając pozytecznym...ale tak cieżko zebrac siły...ja mam podobnie raz ful energii a raz zero...
teraz staram sie czyms zając pozytecznym...ale tak cieżko zebrac siły...ja mam podobnie raz ful energii a raz zero...
Część, ja dziś już też po wizycie...będzie chłopak :-) :-) :-) :-) Pani doktor znalazła siusiaka Fakt że chcieliśmy dziewczynke ale tak sie uciaszyłam z tego facecika w moim brzuszku z maleństwem wszystko w pożadku.Rozwija sie prawidłowo (wg pani doktor) Oglądała serduszko,żołądek. Ale więcej nic.ja nie wiem czy to nie zamało bo wy wszystkie te usg połowkowe i tyle badań...
marys16
Fanka BB :)
Kolejny chłopczyk w naszej gromadce :-) ania_g21 wielkie gratulacje!!
Ja skończyłam właśnie rozgrywkę z moim mężusiem w ping pong :-) i dumam co by zjeść :-)
Ja skończyłam właśnie rozgrywkę z moim mężusiem w ping pong :-) i dumam co by zjeść :-)
Hej,Ania gratuluję chłopa:-)
Ja jestem astmatyczką,alergiczka,mąz alergik,a Misiek nie Ale też robiliśmy badania,karmiłam cyckiem i bardzo ostrożnie rozszerzałam dietę.Mam nadzieję,że maluch też będzie zdrowy
Sory,nie pamiętam,co komu jeszcze miałam odpisać
Spokojnej nocy ciężarówki.
Ja skreślam kolejny przeleżany dzień.Pa.
Ja jestem astmatyczką,alergiczka,mąz alergik,a Misiek nie Ale też robiliśmy badania,karmiłam cyckiem i bardzo ostrożnie rozszerzałam dietę.Mam nadzieję,że maluch też będzie zdrowy
Sory,nie pamiętam,co komu jeszcze miałam odpisać
Spokojnej nocy ciężarówki.
Ja skreślam kolejny przeleżany dzień.Pa.
A
alka303
Gość
Aniu raz jeszcze gratulacje!:-):-):-)
a ja zbieram sie do spania...nie mam weny do pisania cos dzis...
a ja zbieram sie do spania...nie mam weny do pisania cos dzis...
reklama
ja spac nie moge i codziennie klade sie 1-2 w nocy
a spie do 10. nie podoba mi sie ten tryb ale sie przyzwyczailam juz
jedyny plus to nie wstaje w nocy siusiac bo jak sie poloze o 2 to juz nie musze ;-)
to dobranoc dziewuszki, do jutra :-)
a spie do 10. nie podoba mi sie ten tryb ale sie przyzwyczailam juz
jedyny plus to nie wstaje w nocy siusiac bo jak sie poloze o 2 to juz nie musze ;-)
to dobranoc dziewuszki, do jutra :-)
Podziel się: