reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witajcie !!!

Czytam posty i aż się przestraszyłam, że tak chorujecie :szok::szok::szok: Ja jestem cały czas na zwolnieniu i mało wychodzę, więc nic mnie nie rusza jak do tej pory ( puk, puk odpukać w niemalowane :-)). Ale na samym początku ciąży miałam zaczątki anginy (jestem typem anginowca 5 razy w roku najbidniej choruję) i brałam Bioparox - antybiotyk ale o działaniu miejscowym. Mam nadzieję, że nie miało to negatywnego wpływu na malucha. W pierwszej ciąży rozłożyło mnie kompletnie i pamiętam, że brałam jakiś "normalny" antybiotyk i wszystko było w porządku :tak:. Dzisiaj spotkałam koleżankę, którą widziałam ostatnio w sierpniu i zapytała się czy niedługo rodzę bo taki mam duży brzuch :szok::eek: No cóż - faktycznie mały nie jest :-D

Malutka tzymam kciuki, żeby wiadomości same pozytywne były i aby maluszek pozwolił wam poszaleć na zakupach :-)
A propo zakupów dzisiaj kupiłam córce 2 pary sztruksów w 5-10-15 przecenionych o.....70% !!!!! Za dwie pary zapłaciłam 31 zł !!!!!:-) To są udane zakupy - a spodenki jak marzenie...

Dziewczyny wskakujcie pod kołderki, pijcie mleczko z miode i masłem (fuj) jedzcie czosnek i róbcie wszystko, żeby jutro było lepiej :tak::tak::tak: Pozdrawim was bardzo serdecznie i życzę szybciutkiego powrotu do zdrowia !!!!

co do zakupow to ja kupilam wczoraj 2 pary super rajstopek dla mojej niuni ..hehe czerone i biale ..i obie maja na pupci takie 3 falbanki z koronek..hehe..niemoglam sie oprzec pozniej zrobie fotki i wstawie

nio i ja juz w domku:-) wiesci niose same dobre:-) dzidzia zdrowiutka, wszystko wporzadeczku:-):-):-):-):-):-):-)
nawet nam sie pieknie pokazala, nio i .. nosze pod serduszkiem synka Maksymilianka:-):-):-):-):-):-):-)
nie mam juz dzisiaj nawet sily czytac tego co pisalyscie, bo wszystkie emocje ze mnie opadaja i padnieta jestem:baffled: pewnie usne tylko glowe do podusi przyloze..

reklama
Do góry