reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam wszystkich po weekendzie widze ze mam duzo do nadrobienia ;-) .....
Siedze włąśnie i suzkam imion dla mojego maleństwa lista długa a zdecydować się nie moge no i czeka mnie konsultacja z mężem :-) bedzie ciezko twardy orzech z niego ...

ide czytać co ciekawego wydarzyło się u was

reklama
Od tego forum można się chyba uzależnić :-)
Ja jestem na zwolnieniu od początku ciąży i powoli zaczynam chcieć do ludzi :tak:A kto mnie bardziej zrozumie jak nie osoby w takiej samej sytuacji:-)
A jak wy radzicie sobie w domu??? Chyba że pracujecie nadal....
Pozdrawiam

witam wszystkich wieczorowa pora:-) u mnie dzien na maxa pokrecony i wcale nie zapowiada sie, zeby sie "dzisiaj" skonczyl..
ale najpierw sie pochwale.. bylismy dzisiaj u lekarza i wszystko w najlepszym porzadeczku:-):-):-) dzidzia zdrowa, od czubka glowki go pupy ma 10,7cm, nie dalo sie go zmierzyc calego, bo jak ujal pan doktor siedzial i albo cos rozmyslal, albo po glowce sie drapal:-D hi hi nio i nie dal sie lobuz podgladnac, takze dalej nie znamy plci naszej kruszynki:-( ale i tak wyszlismy szczesliwi z gabinetu, ze wszystko jest wporzadku, nio i jeden stres mi odpadl..
nio a teraz siedze i sie schizuje przez moja sunie, bo wszystko przemawia za tym, ze dzisiaj sie rozpakuje:baffled: a tu jak na zlosc maz w pracy na nocy i zostalysmy same.. wrazie czego mial tata do nas przyjechac, ale tez wypadla mu nocka i klapa:-( stresuje sie jak niewiem co, bo nigdy "nie odbieralam" porodu i niemam pojecia jak sie wszystko potoczy i kiedy sie zacznie, takze pewnie spac nie pojde.. poki co to jest moje oczko w glowie, takze przezywam to na maxa:-) hi hi nio a najgorsze, ze w razie "w" jestemy same.. niby jestem "silna" kobitka i mam nadzieje, ze zachowam zimna krew jak przyjdzie co do czego..

aha83 wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzinek, a wszyskim choruszkom szybkiego powrotu do zdrowia:-):-):-)

O rany, chwilkę mnie nie było, a wy już tyle zdążyłyście napisać, więc zaraz biorę się do czytania.
Z mężem dokonaliśmy dziś rewelacyjnego zakupu, mam w końcu sokowirówkę :-) Także biorę jabłuszka, marchew i buraka, i taka bomba witaminowa, że szok, a czas przygotowania zaledwie 5 minut, po prostu rewelacja, więc polecam wszystkim. Z moim soczkiem zabieram się do lektury.

mhm...Spaczyna soczek super...ja ostatnio mam faze na buraczkowe z jabłkiem....pycha....

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

malutka_z_krk23 ale super że z dzidzią wszystko w porządku!:-)

aniaol masz racje hihi sama wchodze jak mam chwilkę czasu!

rokpepka daj znac jakie imię chodzi wam po głowie na watku z imionkami :-):-):-)

Witam kochane kwietnióweczki!!

Właśnie wróciłam od lekarza i wszystko jest w jak najlepszym porządeczku:-) tylko dzidzia zrobiła mam psikusa i się obróciła do góry nogami i nie dało się zobaczyć co jest między nóżkami:-D i musimy poczekać do następnej wizyty:cool: ale za to widzieliśmy jak języczkiem rusza no normalnie hicior:-D i rączkami machała i w czasie wizyty napiła się wód bo brzuszek był pełny ach ta nasza dzidzia ;-)

pozdrawiam serdecznie i buziaki dla wszystkich

ewelyn_m ale to musiało wyglądac z tym języczkiem hihi :-):-):-)

a ja wstałam z rana i w ten dzionek planuje porządki w kuchni :-)

reklama
rokpepka zauważyłam :-)swietny wybór :-)

pięknie tak myslec o imionkach...a ja zamiast sprzatania kuchni piszę "wspominki" z tego jak sie czuje - zachcianki- moja znajoma takie cos pisała i dzis ma wspaniałą pamiatkę :-):-):-)
zobaczymy co z mojej twórczosci radosnej wyjdzie hihi:-)

Do góry