reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Wpadam powiedzieć dobrej nocki!\
Miałam dziś pracowity dzień. Byłyśmy u teściowej na działce, pokosiłam trawkę, potem mama poprosiła, bym upiekła jej ciasta na imieniny. Zamówiła królewiec i tort z Czarnolasu :-p i tak gratisowo upiekę jeszcze zeberkę.:sorry2:
Uwielbiam robić ciasta ...... jeść je jeszcze bardziej :cool2:.
Postanowiłam wziąć się konkretnie za brzuszek i co: poczytałam o ćwiczeniach, zrobiłam 2 kanapeczki z soloną słoninką (dostałam od babci :-p) i cebulką, zagryzłam algidą i poszłam lulu :baffled:. I jak tu do formy wrócić :confused:
Do jutra

reklama
dzien doberek:-)
az wstyd przyznac, ale dawno nie zagladalam na otwarty, bo czasu jakos brak:zawstydzona/y: z pelna swiadomoscia stwierdzam, ze w moim przypadku doba powinna trwac conajmniej 28h, a te 4 dodatkowe godz to na doczytanie wszystkiego na forum;-) kurcze takie plodne jestescie dziewczyny, ze nie sposob was nadrobic..
nio i jak widac ja juz na nogach.. napilam sie z mezusiem kawy zanim poszedl do pracy, a teraz na necie siedze;-) nasze dziecie juz nie spi, lezy sobie na lozku i guga.. co jakis czas zaczyna sie zloscic, wiec lece z cycem, a on szczela mi swoj nadal bezzebny usmiech jakby chcial powiedziec "mamusiu nie licz na to, ze pojde spac":-D hi hi
nio, ale nie o tym wsumie chcialam napisac..
dopiero teraz doczytalam, ze Kajtus mial wypadek:zawstydzona/y: Kamile sciskam mocno was obojga i trzymam kciuki, zebyscie wyszli z tego bez najmniejszych obrazen:tak:
Spaczyna spoznione, ale szczere zyczonka dla Karolka:tak: buziak w stopke na 5 miesiecy;-)
hmm.. i tu dopadla mnie skleroza:dry: albo raczej za duzy natlok inf na raz:sorry2: lece popatrzec na inne watki, co bym sie pozniej niezdziwila..

Witajcie!!!
A ja sobie wykrakałam ranną pobudkę, a raczej prawie jeszcze nocną, bo o 4:45 jak za oknem było jeszcze ciemno przez ciężkie szare chmurzyska. Chwila pieszczot na łóżku, zmiana pieluchy na śpiocha (znaczy mama śpioch, bo dziecko to skowronek ;-)) i na zabawę do łóżeczka. Niestety jak zwykle czkawka po kwadransie pokrzyżowała moje plany drzemki i ...tak sie już bujamy. Śniadanie i kawusia (Milka) na stole, ale... ręce zajęte klawiaturą :tak:
I jak u Ciebie Malutka - na cyca-usypiacza też byłą bezzębna reakcja z takim samym skutkiem ;-)

Aha - całuski wstópki dla dzisiejszego najważniejszego kawalera Filipka :-D

Idę pomęczyć trochę szkrabka, to moze jeszcze przed południem skusi się na drzemkę ;-)

Tylko się witam i biorę się za czytanie!!!!!:tak::-D:tak:

Doczytałam !!!!!

Umarło mi prawe kolano:no::no::no:coś jest mocno nie halo....po tym jak wnosiłam wóz bojowy o masie ok 18 kil na baaardzo wysokie 2 piętro....jak jeszcze raz będę taka"dzielna samodzielna"to karzę się skopać!!!! Nie mogę nogi zgiąć a klękanie jest z powodu bólu :szok::baffled::szok::baffled:.Wolę pominąć milczeniem....

Aha-tulaski dla smyka!!!!!

Dobrze że u Kamil wszystko OK ...

Ostatnia edycja:
witam i ja moja za to odwrotnie zasnela o 21 i wstala na cyca o 5 i nadal spi tylko ja juz nie ale ja to raczej nie powinnam narzekac bo tu widze nocne pory 4;45 brrr

Witam sie i ja:-)
Pogoda beznadziejna az nic sie nie chce:baffled::confused::dry:
Ale ciesze sie,ze mezus w domku jest:tak:Ja musze isc sprzatac ale cos mi sie nie za bardzo chce...kopnijcie mnie w d.....:sorry2:

aha buziaczki dla maluszka!!!!;-)

Moj kochany synek tez wstal wczesnie.Wprawdzie nie tak jak niektore maluszki ale wczesnie i jeszcze wstawalam do niego chyba z 4 razy w nocy(cos mu sie poprzestawialo od paru dni:dry:)

Dobra lece i wpadne pozniej...
Buziaki i milego dnia zycze;-)

hej!
u nas dziecko szaleje od 6:baffled: Teraz padl wiec mam chwilke.Siedze o suchym pysku bo sobie wczoraj nic nie kupilam na sniadanie:zawstydzona/y:Na szczescie moja mama przywiezie coreczce buleczki:tak: (kurcze juz mam prawie 30lat a ona dalej mnie nianczy...)
Adusia-ja Ci skopie tylek wirtualnie ok?Proponuje oblozyc kolano slonina :szok::szok:

Dziecko wczoraj zjadlo 240ml kaszki i o 23 bylo juz glodne.Kurcze co ja mam mu podawac zeby troszke dluzej spal??

Aha-caluski w stopki (nie Twoje oczywiscie:-D:-D:-D)

reklama
szwedka podajmy sobie ręce bo ja tez lubie piec:-) a może ten tort wstawisz na forum?(na wątek kulinarny?) bo zabrzmiało apetycznie

adusia///do dupy z tymi wózkami że nic innego nie wynalezli-ja wczoraj tez sie umęczyłam z wózkiem a sąsiadka poginała lekką gondolką i szlag mnie przez chwile trafił bo jej nie lubie a wożka szczerze pozazdrosciłam

Do góry