reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
A ja dostałam paczke z BEBIKO

Przede wszystkim się witam, u nas wsio oki tylko rzadko tu ostatnio się udzielam bo jakoś taka malo czasowa ostatnio jestem. Wykorzystujemy z małym pogodę i jak juz się zwleczemy z tego naszego 4 piętra to mnustwo czasu spędzamy na dworze.

Wiki20, czy w Twojej paczce Bebiko byl jakis gadżet dla maluszka (np. skarpetki itp.) poza próbkami produktów i poradnokiem żywienia? Ja też dostalam tą paczuszkę tyle tylko, że pudełko było nieźle rrozwalone i zastanawiam sie czy ktoś z niego czegos przypadkiem nie wyciagnął

miłego dzionka

Ostatnia edycja:
jest mi przykro i widac Nowe moderatorki do swojego nowego stanowiska podeszly nie tak..jak trzeba na poczatku..

powinny jak juz pisalam dowiedziec sie najpierw o przyczyne nieobecnosci..
jak bylam a grudniu 2005 i tam tez jest watek zamkniety ..nieobecna na forum bylam przez 8 mies... z braku netu i wyjazdu na wyspe..i niepisnelam ani slowkiem..nawet sie nie logowalam..a nieusunely mnie..booo
bylysmy razem cala ciaze..mamy wspolne wspomnienia z tego czasu i zostalam..
a teraz..

mam 2 dzieci..teraz jestem w Pl..mam przeprowadzke na glowe i szukanie nowego domu na wyspie..i totalnie zamalo czasu ...

Hej!
Witam się gorąco!
Mała po wczorajszym szczepieniu jak o 17 usnęła to spała do 9 :-), ale oczywiście z przerwami na jedzonko:shocked2: i to częstymi :baffled:.
Lecę rozwiesić pranko.

witam sie porannie :-)

didi jak widać każdy jezt zadowolony z moderatorek i na zamknietym była dyskusja kogo zostawic a kogo wyrzucic i większoscia głosów decyzja podjęta wiec tu samowolki nie było

z tego co pisały dziewczyny na innych watkach pisałas nasz pomijajac -mogłas napisac że masz przeprowadzkę -z tego co pamietam co dwa miesiace bedzie mógł dostep byc nadany dla osób aktywnych
nasza moderatorka ma_dunia wyjeżdza
ale zostaje druga która watpliowsci moze rozwiac

Ostatnia edycja:
Didi - rozumiem twoj żal, ale też zrozum bez słowa wyjaśnienia zostawiłaś nas nie wiadomo czemu i na jak długo w dodatku pojawiałaś się na innych wątkach, więc dziewczyny tym się zasugerowały. Były powody by ograniczyć liczbę dostępu - pewnie moderatorki ci odpiszą. Wierzę, że są sytuacje różne. Nikt nie ma ci niczego za złe i pewnie gdybyś chciała to auliya ci go przywróci. Wszystko jest kwestią komunikacji. Pozdrawiam

ja dopiero wstalam i jem sniadanko
z pracy wrocilam o 1:30 i ledwo zasnelam mala wstala na zarlo bo kiepsko zjadala wieczorem
obudzila sie i ona lece

Cześć Laseczki!

Mam dzisiaj świetny humor = mąż ma wolne i jest w domu :-):-):-)
wstawiłam pranie, ogarnełam chałupkę z grubsza, wyrzuciłam mężczyzn na spacer, teraz robie korektę (mam nadzieję, ze dziś już skończę to zlecenie;-)) i ... słucham radia dla dzieci:-D:-D:-D

miłego dnia, kochane!

reklama
No nesa - moja sąsiadka też robi korekty książek i jak tam czasami poczytuję to myślę iż mogłabym napisać o tym całkiem obszerny tomik o bezmyślności autorów :-).
Zaraz wybieram się na spacerek i zakupki. Ostatnio pochłaniam lody - dziś kolej na litr bakaliowych :-p - i wiecie, że waga spada :tak: - stres tak szybko spala :zawstydzona/y:.

Do góry