reklama
madzia1989
Mama Dominisia
hehe klucha jakie podsumowanie
a Dominik nadal spiJa ide smazyc kotlety dla M,bo on sie teraz kapie a pozniej zmiana ja sie wykapie,ubiore i przebiore Domisia i jedziemy do znajomych.W sumie tylko na chwile bo M na nocke dzisiaj ma ostatni dzien i wyjezdza ok 21:20
Wpadne wieczorkiem;-)
a Dominik nadal spiJa ide smazyc kotlety dla M,bo on sie teraz kapie a pozniej zmiana ja sie wykapie,ubiore i przebiore Domisia i jedziemy do znajomych.W sumie tylko na chwile bo M na nocke dzisiaj ma ostatni dzien i wyjezdza ok 21:20
Wpadne wieczorkiem;-)
hejka dziewczynki! Troszkę mnie tu nie było, ale to przez to, że ostatnio jakieś zajęcie ciągle było. A teraz sobie poczytam co tam naskrobałyście. Mój połówek na rybkach z kolegami, Malutek śpi, kawka się pije - ach życ nie umierać
ada1989
Mama Konradka :)
hej
my juz po wizycie, z oczkami wszystko w porzadku, Kondzio zostal brutalnie obudzony swiatlem po oczach wiec w zamian zaserwowal lekarzowi serenade
wszystko juz prawie spakowane, jeszcze tylko komputer, telewizor i lozeczko do rozkrecenia a na bb od niedzieli mnie nie bedzie dopiero za dwa tyg bedziemy miec neta:-(
Dziekuje w imieniu Konrada za wszystkie zyczonka:-):-)
klucha masz racje
spaczyna to moze ona ma jakis problem??? szkoda gadac jacy ludzie potrafia byc wscibscy
madzia moj gigant wazy 7200 i tez mowia ze duzy szczegolnie lekarze ale nie dziwie sie im, tutaj te wszystkie hinduski i tym podobne to maja dzieci o ponad polowe mniejsze i w tym samym wieku co moje a to wszystko przez to ze poszcza przez wiekszosc ciazy
gosha oj wcale taka chudzina nie jestem, moze zdjecia wyszczuplaja:-) az boje sie na wage wchodzic, wcinam jak glupia
spadam bo M pcha sie na kompa
my juz po wizycie, z oczkami wszystko w porzadku, Kondzio zostal brutalnie obudzony swiatlem po oczach wiec w zamian zaserwowal lekarzowi serenade
wszystko juz prawie spakowane, jeszcze tylko komputer, telewizor i lozeczko do rozkrecenia a na bb od niedzieli mnie nie bedzie dopiero za dwa tyg bedziemy miec neta:-(
Dziekuje w imieniu Konrada za wszystkie zyczonka:-):-)
klucha masz racje
spaczyna to moze ona ma jakis problem??? szkoda gadac jacy ludzie potrafia byc wscibscy
madzia moj gigant wazy 7200 i tez mowia ze duzy szczegolnie lekarze ale nie dziwie sie im, tutaj te wszystkie hinduski i tym podobne to maja dzieci o ponad polowe mniejsze i w tym samym wieku co moje a to wszystko przez to ze poszcza przez wiekszosc ciazy
gosha oj wcale taka chudzina nie jestem, moze zdjecia wyszczuplaja:-) az boje sie na wage wchodzic, wcinam jak glupia
spadam bo M pcha sie na kompa
Ostatnia edycja:
hej dziewczyny)
ale ja mam marude w domu !!! juz od 3 dni ryczy i ryczy...sama nie wiem czego... a na dodatek słabo je, martwie się, dzisiaj od rana zjadła 300 ml ... :-(chyba malo nie?? :-(c\ytalam ze dziecko powinno jesc 5 razy 180 ml a moja za Chiny Ludowe tyle nie zje... a jak tam z apetytem u Waszych dzieciaczków w te upały???:-(
doła przet to jej jedzenie łapie... buuuuuuuuu!!!
podrawiam
nasz malutek w te upały je zdecydowanie dużo mniej - posiedzi przy piersi z 4 minutki i koniec jedzenia. Za to pije bardzo dużo herbatki. potrafi w ciągu dnia wypić ok. 300 ml i to nie ważne jaka ta herbatka jest może byc tez sama woda, byle było mokre i nadawało sie do picia:-) Zdaża sie, że jak przyśsie się do butli to 125 ml za jednym razem wypije.
szczesliwa
Fanka BB :)
madzia to szkoda, że masz daleko bo ja mam blache ciasta! :-)
moja już po kapieli walczy z snem czekam na mężastego co by kolacje zjesc przy stole jak ludzie anie ja pzred kompem a on sam...a zwija mnie z głodu jak nic ;-)
moja już po kapieli walczy z snem czekam na mężastego co by kolacje zjesc przy stole jak ludzie anie ja pzred kompem a on sam...a zwija mnie z głodu jak nic ;-)
Pozwolisz że wirtualnie poczęstuję się kawałeczkiem (jestem na głodzie cukrowym).Moje szczęście najmniejsze śpi a K poszedł an pifko z fumfelkami miał przyturlać się 18 minut temu pewnie będzie za godzinę ja tam idę spać dzieci go wpuszcząmadzia to szkoda, że masz daleko bo ja mam blache ciasta! :-)
Dziś mój K przestraszył mnie okrutnie czytam właśnie książkę Kinga "Komórka" o połączeniu telefonicznym i chaosie zombi i tego typu atrakcjach....wczułam się na maxa przeżywam akcję jak babcia okupację ...a tu mi telefon dzwoni stan przed zawałowy i migotanie komór sercowych tak panicznie się strachłam że przez telefon mąż się spytał co się dzieje bo tak dziwnie mówię...kiedyś zejdę przez niego na serce albo na wrzody!!!!
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Witajcie!!!
Pisałam posta na "Postępach naszych dzieci" ale chyba za długo (pół dnia ) i posta mi wcięło
Tutaj doczytałam tylko "po łebkach" bo Ania ma dzisiaj dzień "tylko Mamusia!" i trochę jestem wypluta. A poza tym dzień pełen raczej przykrych niespodzianek, trochę pogryzłam, popłakałam, już mi lepiej (po lodzie czekoladowym ;-)) więc nie będę wracać do tamtego i wam zamulać.
Całuski dla Kondzia!
Spaczyna- Ty też ucałuj synka w stópkę - co by oczko szybko przestało dokuczać.
Przepraszam, więcej nie pamiętam
Idę szykować Ani ąpiel, bo zaraz się wybudzi.
Spokojnej nocki i miłego weekendu - my znów chyba do Wrocka do aquaparku,a w niedzielę jakieś ciasto imieninowe trza by zmontować Aneczce
Pisałam posta na "Postępach naszych dzieci" ale chyba za długo (pół dnia ) i posta mi wcięło
Tutaj doczytałam tylko "po łebkach" bo Ania ma dzisiaj dzień "tylko Mamusia!" i trochę jestem wypluta. A poza tym dzień pełen raczej przykrych niespodzianek, trochę pogryzłam, popłakałam, już mi lepiej (po lodzie czekoladowym ;-)) więc nie będę wracać do tamtego i wam zamulać.
Całuski dla Kondzia!
Spaczyna- Ty też ucałuj synka w stópkę - co by oczko szybko przestało dokuczać.
Przepraszam, więcej nie pamiętam
Idę szykować Ani ąpiel, bo zaraz się wybudzi.
Spokojnej nocki i miłego weekendu - my znów chyba do Wrocka do aquaparku,a w niedzielę jakieś ciasto imieninowe trza by zmontować Aneczce
Madzia, i tak masz lepiej. U nas 2-3 pobudki na nocne podjadanie to standard, a nad ranem okres aktywności przypada tak koło 5-6 ;-)A tak wogole zazdroszcze Wam ze Wasze dzieciaczki budza sie tak rzadko w nocy. Dominik budzi sie 2-3 razy+nad ranem ok 7-8 lub przed 7.Dzisiaj obudzil sie po 1 pozniej po 4 i przed 8 chyba.
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
madzia1989
Mama Dominisia
Jestem w szoku,bo Dominik jak usnal wtedy co pisalam to spal godzine i jeszcze by pospal ale musialam Go obudzic,bo chcialam mu dac cyca bo jechalismy do znajomych.
No i u nich tez usnal na rekach MZebralismy sie od nich po 19 no i jak przyjechalismy do domu to wlaczyl sie alarm mojemu glodomorowi.No i musialam mu dac i chwile poczekalam a pozniej kapiel...byl taki szczesliwy i spokojny jak Go kapalam.
No a teraz spi a ja mysle co by tu slodkiego zjesc(hmm zachcianki jak w ciazy)M niedawno pojechal do pracy i jest mi jakos smutnoNie lubie jak ma nocki i zreszta na popoludnia tez nie lubie jak chodzi.
Jutro M rodzice mieli jechac na tydzien do rodziny ale nie jadaa my mielismy se zrobic grilla
szczesliwa chetnie bym wpadla
No coz za chwile ide sie kapac i spac
A Wam zycze dobrej i przespanej nocki;-)
Do jutra laseczki:-)
No i u nich tez usnal na rekach MZebralismy sie od nich po 19 no i jak przyjechalismy do domu to wlaczyl sie alarm mojemu glodomorowi.No i musialam mu dac i chwile poczekalam a pozniej kapiel...byl taki szczesliwy i spokojny jak Go kapalam.
No a teraz spi a ja mysle co by tu slodkiego zjesc(hmm zachcianki jak w ciazy)M niedawno pojechal do pracy i jest mi jakos smutnoNie lubie jak ma nocki i zreszta na popoludnia tez nie lubie jak chodzi.
Jutro M rodzice mieli jechac na tydzien do rodziny ale nie jadaa my mielismy se zrobic grilla
szczesliwa chetnie bym wpadla
No coz za chwile ide sie kapac i spac
A Wam zycze dobrej i przespanej nocki;-)
Do jutra laseczki:-)
Podziel się: