reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam kochane;-)
U nas nareszcie chlodniej!!!!I chmury cos ciemne sa wiec moze bedzie padac...Ja ugotowalam juz zupe a Dominik nie dawno usnal.M spi po nocce no i tak dzien mija...Za chwile musze isc pranie roziwesic,bo sie wypralo a rano juz poproasowalam do konca i pochowalam to co mialam schowac i juz jest ok.Dominik znowu wczoraj kupy nie robil i dzisiaj walnal taka duza,ze az mu pupcie odparzylo ale juz sytuacja opanowana.(wlasciwie nie wem jak to mozliwe zeby w tak krotkim czasie Go odparzylo,bo mial sucho a jak Go wzielam na rece to patrze a on ma kupe:eek:)Czy Waszym dzieciaczkom tez kupy smierdza tak kwasno??

Spaczyna buziaczek w oczko dla malutkiego zeby mu sie szybko zagoilo!!!!

malutka zdolne masz te psice:-D

ada ucaluj stopki Kondzia z okazji 3 miesiecy;-)

skunkanka a no jest ciezar:sorry:Ja ich nie lubie ale M uwielbia wiec jakos je akceptuje:tak:chociaz nie ukrywam,ze chcialabym miec mniejsze ale jak natura mnie tak obdarzyla to nie bede ich ukrywac tylko trzeba pokazac co sie ma;-)

My dzisiaj do znajomych jedziemy po poludniu...cos zaczelo mi sie chciec przebywac w gronie znajomych hm...

Za chwile musze pobuszowac po alegro bo musi M zamowic dla mojego brata prezent na 18tke i kilka rzeczy musimy kupic.

A tak wogole zazdroszcze Wam ze Waze dzieciaczki budza sie tak rzadko w nocy.Dominik budzi sie 2-3 razy+nad ranem ok 7-8 lub przed 7.Dzisiaj obudzil sie po 1 pozniej po 4 i przed 8 chyba.

Milego dnia Wam zycze i wpadne pozniej.

Oho Dominik juz pospal:baffled::eek:to sa wlasnie drzemki dzienne mojego synka:sorry:

ahh...zapomnialabym...szczesliwa zrobilas mi smaka na jakies ciasto!!!!!!!!!!:baffled::sorry:moze tez cos zrobie...
papa

Ostatnia edycja:
reklama
cos mi mowil lekarz tu o tym ze dziecko nie je i spi i malo robi w pieluche, tylko nie pamietam co ale moze idz ty do lekarza???
Jesteśmy u lekarza praktycznie co tydzien, ostatnio byłam w poniedziałek i mówiłam o tym wszystkim. Po badaniu lekarz stwierdził, że dobrze wygląda i generalnie nic jej nie jest. I tak to właśnie zawsze wychodzi na to że ja panikuje.
Dzisiaj rano też wysłałam smsa o tej temperaturze ale doktorek sie nie odezwal. :confused2:Sama juz nie wiem.

nio i ja juz po sprzatanku, ziemniaki obrane, tylko czekaja na ugotowanie;-) nio, a "pajenczyne" ja musialam rozplatywac i zbierac te nitki:eek: niezla gimnastyka:-D hi hi
zaniedlugo ma przyjsc tesciowa, ciekawe co dzisiaj powie ciekawego.. ostatnio sobie ubzdurala, ze jak pojedziemy na urlop do nas na dzialke, to pozniej mezus moze wrocic do krk, a ja zostane z nia jeszcze conajmniej na tydzien:baffled::baffled::baffled: i zadne argumenty do niej nie trafiaja.. ze Mlody chodzi na rehabilitacje itd.. jak to stwierdzila, przeciez jak na 2 tyg rehabilitacje przesuniemy to sie nic nie stanie:wściekła/y: a najgorsze jest chyba to, ze ja nie mam tam ochoty siedziec z nia tydzien sama, bo po 2 dniach trafilabym do czubkow:eek:
Margaret temp u dzieci zaczyna sie od 38 stopni.. juz 2 lekarzy mi to mowilo, bo my tez spanikowalismy jak Mlody mial 37,5 i pojechalismy do szpitala.. takze od 38st trzeba dziecko bacznie obserwowac i wtedy mozna sie juz do lekarza wybierac..

Hej babki!

My wczoraj lans blans nad jeziorkiem.
Dziś troszkę chłodniej, więc jest czym oddychać.
Co do biustu to ja mam bimbałki małe i zawsze chciałam mieć większe...
Rozumiem dzieczyny, którym wszyscy mówią, że małe dzieci mają, ja przeżywam to samo i trafia mnie jak ktoś tak gada.. ehhh

Pozdrawiam miłego dnia

reklama
Czeeeeesc!!!

Pamietacie mnie jeszcze??? wrocilismy dzis z Alusiem od przyjaciolki ale bylo nam tak dobrze ze za dwa tyg. wracamy do niej.Dziecko mi tak rozpiescily ze szok.Nie dam rady Was doczytac ale ogladalam zdjecia na zamknietym i wygladacie przepieknie!!!a dzieci --cud-miod!!
Kamile--piekna sesja!!zdecydowanie Ci lepiej w ciemniejszych wlosach!

Do góry