reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

moze potowki jakies takie bo slyszalam ze dzidzie dosc czesto to maja.
fakt faceci to nie ludzie

Masz całkowitą rację podejrzenie padło na potówki tylko nie bardzo wiem kiedy:baffled::baffled::baffled: tak się przegrzała.Zalecenie osuszać spirytusem raz przetrzeć delikatnie żeby nie spalić skóry w związku z tym wracam na normalne(w miarę)jedzenie:-D

reklama
Didi to masz tak na dwa palce chyba te rozwarcie jak opisujesz...ja mam tak od 2 tygodni ponad.
Becik ty to masz jeszcze pare dni.Ja już 42 tydz zaczynam to co mam powiedziec i nadal 2w1.To szybciutko biora was do szpitala.Ja mam skierowanie dopiero na piątek.

Hejka

A mnie dziewczyny zaczyna powoli dopadać jakaś depresja :baffled::baffled:
Kurcze wszystko mam poprane, poprasowane, na święta tak porządnie wysprzątałam chatkę, że teraz nie mam za bardzo co robić :crazy::crazy:

To czekanie mnie dobija i nuda też.... bo ile można leżeć i coś oglądać ... masakra jakaś :wściekła/y::wściekła/y:

Ania Ciebie to strasznie podziwiam, :tak::tak:

Didi gratuluję dobrych wieści :tak::tak:

humm i co tu robić żeby urodzić... ale uparte te nasze niektóre dzieciaczki kwietniowe :baffled::baffled::baffled:

witam:)
u mnie slicznie sloneczko swieci, bylam na malym spacerku i juz w klapki wskoczylam bo tak cieplutko:-)
poza tym to troche sie nudze, musze jeszcze pozniej pranko wstawic i zrobic obiadek, dzisiaj planuje barszczyk czerwony:-)
wczoraj to myslalam ze mlody sobie impreze w moim brzuchu zrobil, tak szalal:-D:-D
didi trzymam kciuki by dzidzia jeszcze zaczekala:-)
siruna wspolczuje, trzymajcie sie razem z M:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
bluebell super ze szybko doszlas do siebie po cc, mam nadzieje ze tez tak bede miala:tak:
ania no to juz na dniach powinnas sie spodziewac dzidzi:-)
asia100 witamy z powrotem:-p:-p

didi ja mam podobne rozwarcie i smigam zero innych objawow porodu...

aha hihi no uparte dziecioki w końcu to dzieci z rogami w znaku zodiaku :-D

ja podobnie jak Viola1978 słyszałam na szkole rodzenia żeby wodą potówki a nie spirytusem traktowac

no to dobrze ze na potowkach sie skonczylo. moze za cieplo ubierasz i masz cieplo w domu?? slyszalam ze malo potrzeba aby sie pojawily

W domu nie gorąco a mała w koszulce i śpioszkach tylko ale myślę że to od pewnego spaceru na dworze ciepło a mała w chuście i czapeczce więc pewnie od tego....

Ada1989 ja po 3 cesarkach jestem a im późniejsza tym lepiej się czułam po pierwszej umierałam, po2 boło dobrze a teraz po3 jest rewelacyjnie w 3 tg po porodzie nie odczuwam żadnych dolegliwości, więc myślę że nie masz powodów do strachu:tak::tak: i na pewno będzie ok

reklama
Hello laski...
Byłam dzis na KTG...w rzeciagu 20 min miałam 2 niewyczuwalne przezemnie skurcze a KTG pokazalo je w granicy bodajze 70...
Na konsultacji lekarz powiedzial ze malutka sie szykuje powoli i ze jesli na kolejnym ktg wyjdzie to samo a ja nie bede czula to do szpitala na wywolanie

Do góry