reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
hej dziewczynki:) :biggrin2:
odkąd jesteśmy w domku normalnie na nic nie mam czasu:eek:.Podczytuję Was od czasu do czasu ale musze przyznać, że na bieżąco nie jestem, po prostu nie daje rady. :szok:
Hania jest grzeczna, tylko mamy problem z ulewaniem,:wściekła/y: no i czasem nawet wymiotuje...Nie pomaga podnoszenie do pozycji pionowej po jedzeniu,:no: bardzo rzadko jej się odbija. Może jakieś doświadczone Mamy mają sposób na nasz problem, bo strasznie mnie to martwi.:nerd:

Widzę że Maluszków przybywa:)) bardzo się cieszę, a czekającym na bociany życzę przychylnych wiatrów, co by te utęsknione ptaszyska przywiały do Was;-)

Szczesliwa jak mozesz!!!!Nie dosc,ze mam smaka na taka kielbaske z grila to jeszcze Ty piszesz,ze jadlas...no i oczywiscie sasiedzi robili grila i mi tak pachnie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:nie moge wytrzymac!!!!A meza nadal nie ma:baffled:eh...

no nic dziewczynki ja ide sie kapac,bo cos glowa mnie pobolewa...i jeszcze jestem glodna a nic praktycznie nie mamy i maz musi przyjechac zebym mogla cos zjesc a nie wiem kiedy on w domu bedzie:baffled:

Dobrej i spokojnej nocki Wam zycze kochane:tak:
Do jutra;-)
Buziaki

hej!

ja krótko - dzień super: prace ogrodowe u nas i grill u znajomych w ogrodzie- jestem normalnie opalona :-D

aaaaaaa i czop mi zaczął odchodzić - ale jakoś mnie to nie podnieca- pogodziłam się z tym, że we wrześniu urodzę:-D:-D:-D:-D wręcz jakiś strach mnie dopadł:zawstydzona/y:

gratulacje dla Gabi

reklama
Witam się wieczorem...

Widze ze Gabi urodziła- Jupi!!! wiedziałam ze to juz jej kolej!!!

Ja dziś od godziny 9.00 do 19.30 jestem na nogach i w zasadzie cały dzień spędziliśmy z małżem i z Nelcią na powietrzu. Rano od 10 do 14 wystawa psów pod warszawą-moja siostra wystawiała swoje psiaki- Nela zachwycona, nagłaskała sie , nabawiła, wyściskała a ja...nałaziłam, nabiegałam, namęczyłam i w pewnym momecie czuje że coś mi że tak powiem wypływa..już myśleliśmy ze mi wody odeszły ale...ale to chyba kawałek czopa więc wróciliśmy do domu ale cisza, zero skurczy, ja wszystko ok, już nic nie ciekło ni nic.. więc pojechaliśmy jeszcze do domku naszego i na zakupki na jutro na grila- bo robimy sobie u nas " na posesji"i będziemy wietrzyć domek co by temperatury złapał i aby ładnie wszystko schło.
Jak po dzisiejszym maratonie nie urodziłam to znaczy że jeszcze dłuuuuga droga przede mną a po cichu powiem że szkoda...choć podświadomie wiem że lepiej abym po świętach urodziła.

Także jutro czeka mnie grilllll mniaaaam!!!! Już karkówka się marynuje i kiełbaski czekają w lodówce na jutrzejszą eskapadę!!!

Ja zamawiam bociana na 14 kwietnia- bardzo proszę !!! Dłużej nie dam rady- mały już za mocno siedzi mi w kanale i wszytstko ugniata, a wczesniej wole nie bo święta musze być w domku z córeczka.

Do góry