reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Alez u nas dzisiaj pusto:tak:
Ja sobie wlasnie wcinam obiadek...makaron z truskaweczkami...pycha:-)
Nadal jest goraco i az glowa cos mnie zaczela bolec...naszczescie niekiedy powieje wiaterek i tak przyjemnie jest:tak:
Jestem ciekawa czy jakis bociek dzisiaj jeszcze przybedzie do ktorejs z nas:-) mam nadzieje,ze nie do mnie;-)

A ja czekam i czekam na meza i chyba sie go doczekam tak jak wczoraj...:wściekła/y:
Wydaje mi sie,ze na spacer i jakas przejazdzke to wybierzemy sie jak juz Domink bedzie z nam:sorry:

reklama
witam babeczki
goscie juz sie zmyli po sniadanku i kawie wiec moge tu do was zajzec,:tak: widze ze gabi pelna nerwow o spojenie postanowila skonczyc ta meke i urodzic:-D
fajnie jej ze juz ma swoja niiunie przy sobie
nie zgadniecie co sie stalo u mnie za to:tak:
wczoraj kolo 22 moja szefowa zadzwonila czy moge przyjsc do pracy dzis bo maja badzo duzy ruch a jedna z lasek pojechala do anglii na weekend.:szok:
no i co oczywiscie nie moglam jej odmowic wiec mimo tego ze od dwoch ty na macierzynskim ide jej pomoc

Wróciłyśmy ze spacerku, a tu takie wieści GABI gratuluje bardzo serdecznie i cieszę się, że masz już wszystko za sobą teraz tylko pozostaje cieszyć się maleństwem:-):-):-):-).
Ja nic nie wychodziłam, kompletnie nic się nie dzieje, a Zuzka w brzuszku śpi jak aniołek i najgorsze jest to, że żadnego bociana nie widziałam po drodze, a zerkałam na niebo. A może był u nas w domku jak byliśmy na spacerku, nie zastał nikogo i zrezygnował?;-);-);-)

Pogoda rewelacja w słońcu to chyba z 25 stopni, aż za ciepło bo rączki całe popuchnięte. Trzeba się szybko rozpakować, bo jak tak będzie grzało to będę wyglądać jak hipopotam. Współczuje dziewczynom, które mają termin na lipiec albo sierpień to jest wyzwanie.

Fajnie, że jedna mamuśka "otworzyła" swój brzuszek na świat :-) GRATULACJE GABI!
Ja walczę z porządkami, właśnie zlazłam ze strychu gdzie nie było sprzątane chyba ze 100 lat i nadrabiam wieści z bb
Jeszcze się biję z myślami jakie łóżeczko szykować dla nowonarodzonego - czy odświeżyć stare drewniane najprostrze na świecie (jeszcze po mnie i moim bracie :tak:) czy kupić nowe? Tylko nowe to byłoby łóżeczko turystyczne - Baby Trend mi wpadło mocno w oko
597586084

Poradźcie coś dziewuszki bo już jakiś czas się zastanawiam i nie mogę się zdecydować

moja siorka odnowila luzeczko w ktorym my spalysmy za mlodu i jej sie sprawuje bardzo dobrze, gdybym miala to na pewno bym nie wydawala kasy na nowe.

No właśnie z jednej strony szkoda mi trochę kasy ale to łóżeczko normalnie kosztuje 600 zł a ja mogę go kupić za niecałe 400 zł i dlatego się zastanawiam
A poza tym na wózku zaoszczędziłam troszkę kaski bo szwagierka odsprzedała mi swojego Casualplay S4 za 100 zł a ja dokupiłam fotelik i gondolę taż że zestaw który w sklepie kosztuje ok. 2300 zł ja mam za 600 zł

na twoim miejscu to bym zostala i dodatkowo zaoszczedzila. jezeli juz to kup drozsze ale takie ze zdejmiesz boki i masz jedynke luzko dla ciut starszego dziekca.
ale decyzja nalezy do ciebie

Dzięki Klucha za rady:-) Jak młody podrośnie to planuję łóżko piętrowe kupić bo dla moich chłopaków jak na razie jest przewidziany tylko jeden pokój ;)) i tymczasem młodszy będzie spał z nami w sypialni a starszy w swoim pokoju a później ich się połączy

reklama
od kilku dni juz mam wszystko tylko czekac mi zostalo na pojawienie sie dzidzi, zebralam sie w kupe jak lekarz mi powiedzial ze na 100% nie donosze do terminu, ale zobaczymy jak na razie jeszcze 2w1

Do góry