reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Dziewczyny, nie straszcie z tymi zmianami i problemami w związku :eek: ja teraz chwilowo nie wyrabiam, więc w takim razie co będzie później?:szok:

a tak serio, to niecierpliwie czekam już na Jaśka, żeby się przekonać, jak to jest być już we trójkę. Ostatni rok był dla mnie czasem ogromnych zmian, żeby wspomnieć zmianę pracy, ślub, ciążę, zaplanowanie początków z maluchem, kupno mieszkania itp. Czasem czuję się już zmęczona tym ciągłym podejmowaniem decyzji i marzę o tym, żeby przez jakiś czas było tak po prostu "zwyczajnie", żebym nie musiała niczego wybierać, decydować itp.
Pewnie to nie to samo, co Wasze przeboje z mężami, ale wierzcie mi, że Was rozumiem. Chyba nie pozostaje nam nic innego, jak być dzielne, no nie? ;-)

Klucha,tylko,że pierwszym razem to człowiek sobie nie zdaje sprawy,zę tak olbrzymia.Nie mówię,że na gorsze,tylko na INNE,po prostu dopiero tak naprawdę zaczyna się dorosłe życie:rofl2:
.

dokladnie zaczynasz myslec i dbac o kogos tak na full time, nie mozesz powiedziec ze juz nie chcesz i wychodzisz, bierzesz odpowiedzialnosc za malego czlowieczka. :tak: to mnie jeszcze troszke przeraza ale dam rade czemu mialabym nie dac:tak:

Właśnie chyba pojadę,uspokoję się na weekend.
Ach,to trzeba się ubrać.Bo ja w szlafroku:zawstydzona/y: chłop ma po mnie o 12 przyjechać.A dziecko zaraz ze spaceru z dziadkiem wróci.Trzeba jeszcze jakieś żarcie zrobić:sorry:
To na razie,jak mawia mój syn.

Witajcie Kwietnióweczki, te rozpakowane i te jeszcze w dwupakach:-)

Umnie też dziś piękna pogoda i zaraz idę na dwór troche sie poruszać, bo termin mam za dwa dni a tu cisza:crazy:

ciekawe jak tam skunkanka?

nenius witaj z powrotem i szybkiego powrotu do formy życzę i czekamy na fotki

Gabi lepiej jedź, będziesz spokojniejsza

diabliczka, sylvii, szczesliwa powodzenia na wizytach

To na razie kobitki, miłego dnia

reklama
Przerwa w załatwianiu spraw. Moje nogi jednak nie mieszczą się w buty i ta część która nie weszła została wypchnięta i się wylała poza obrzeża butów, okropny widok po zdjęciu skarpetek :-p Jeszcze chociaż podbić legitkę muszę, dziekanat do 15, tata mnie podwiezie, bo chyba bym urodziła w tramwaju ;-)

Do góry