reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

cześć dziewczyny,
a ja jakaś taka niedorobiona od rana chodzę, spać dobrze mi się spało, ale żeby znaleźć odpowiednią pozycję do snu, to normalnie wierciłam się chyba z godzinę zanim zasnęłam.
Żeby nie popaść w totalne nieróbstwo dzisiejszego dnia zmobilizowałam się odmrozić lodówkę.
A tak poza tym to czuję się strasznie ociężała, nie wiem czy nie przesadziłam z ilością jedzenia na wczorajszym chrzcie :zawstydzona/y:, na razie zjadłam śniadanie, ale nie powiem, żebym miała na nie jakoś specjalną ochotę, na obiad mam zupę borowikową i strogonowa, ale chyba zjem samą zupę, bo tak jak pisałam wcześniej, wczoraj obiadłam się na zapas.

Pogoda się wyraźnie poprawia, jak wstałam padało, a teraz to nawet słońce się pojawiło :-).

Malutka, bo nie mam aż tak daleko do ciebie, i jak się wkurzę to pojadę i przywiozę ci trochę optymizmu.:tak::-)

reklama
hejka babeczki:rofl2:
witam się z rana:-D
wstałam dopiero niedawno ale zjadłam śniadanie już i kawkę popijam.
noc miałam koszmarna...bolał mnie brzuch miałam co rusz skurcze, bolał mnie krzyż..masakra i do tego wielki ból głowy.
skurcze były na początku co 10 minut ale około 1 w nocy przeszły na bolące ale były tak co 30 min ..później przeszły a już myślałam ze pojadę do szpitala.
co do bólu głowy to ok 1 wzięłam apap i przeszło na 2h a pózniej znowu.
teraz czuje się tez nie wesoło ..nie wiem co będzie ...jak będę miała znowu skurcze i ból brzucha to podejdę do szpitala na kontrole.
a ja jeszcze chce wytrzymać co najmniej do czwartku. chciałam właśnie trochę obiadów pomrozić i zapasy uzupełnić w kuchni no i porządek porobić jeszcze w szafkach:rofl2:

ja tez cos niewyraznie sie czyja..jezdzi mi w jelitach... wrr...albo zaszkodzily mi wcoraj paroweczki na klacje..coprawda ..po nich byla rozmowa z kibelkiem bo mi jakos ciezko bylo... a teraz jakos mi jezdzi w tych jelitach..moze znowu cos w powietrzu i jelitowka mnie lapie..no ale zobaczymy

mam zamiar coś pożytecznego dzisiaj zrobić, trzymta kciuki może się uda

tez bym chciała, ale jakoś mi koncepcji brakuje co to mogłoby być ;-)

poza tym chyba dla odmiany dzisiaj przesadziłam ze snem (padłam ok 21 i do 6 jedna pobudka na siusiu) - szok dla organizmu, po ostatnich nie przespanych nocach - i jakaś taka niedorobiona się czuje.

Cześć babki.Z ta naszą marzanną,to coś nie tak...bo śnieg wali,ze nic nie widać.:szok:Wyszłam,przed dzieckiem na idiotkę z tą wiosną.No syn mnie pociesza,że pewnie zima się tylko przyszła pożegnać:dry:
Idę zaraz do gina,mam nadzieje,że bez przebojów na ktg i w ogóle będzie.
Buziaki.

reklama
Do góry