reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Spaczyna to ja pytalam o to badanie.Dziekuje Ci za odpowiedz.Musze mojej gin powiedziec w piatek ze chce zrobic takie badanie jesli ona mi tego nie powie.

Nie martw sie klotnia z siostra,napewno sie pogodzicie.Ale z tego co widze po sobie(no i po Was rowniez) to niektorzy ludzie nie przejmuja sie tym,ze w ciazy jestesmy tylko denerwuja czlowieka bez potrzeby:baffled: A co do bb to powiem Ci,ze ja tez strasznie sie ciesze,ze tutaj trafilam.Odkad tutaj jestem to jakos nie klebie w sobie tego co mnie martwi tylko poprostu pisze a Wy otuchy mi dajecie i pocieszacie.Poza tym wiem o wiele wiecej niz wiedzialam zanim tutaj trafilam.:-)

No to ja juz sie zbieram,bo cos dzisiaj brzuch mnie boli i martwie sie tym:-(
Musze sie chyba isc juz polozyc bo caly dzien nie lezalam.

Dobrej i spokojnej nocy Wam zycze kochane kwietniowki:happy:

Buziaki

reklama
Cześć kwietniówki.
Chciałam sie przywitać.Troszke zescie naksrobały od wczoraj :-)
A ja byłam dzisiaj na urodzinach M babci.Fajnie było.A jutro imieninki mojej mamci wiec tez jedziemy.:-D:-D
Pisała do mnie dzisiaj szczęśliwa
Wczoraj zaczeła sie jej akcja porodowa ale udało sie zatrzymac.Stara sie być dzielna dla malutkiej,ale naprawde jest juz wszystkim zmeczona.

hejka..pisalam do Malutkiej co u Niej i jak sie czuje ...a oto odp.:

"Dzieki.. U mnie wmiare wszystko ok, chyba w poniedzialek mnie wypuszcza.. Takze 3majcie kciuki, bo tu wariuje z nudow.. Pozdrow dziewczyny i trzymajcie sie:-)"

Spaczyna więc to moje badanie to nie to co ty miałaś robione, moje to był posiew moczu, trzebabyło oddać mocz tak jak do zwykłego badania moczu.

Szczęśliwa trzymaj się!!
A tak prawdę mówiąc to ona ze szpitala to wyjdzie ale już z dzidzią- tak coś czuję.

Malutka
więc do poniedziałku. Na Twoją prośbę durzo nie pisałyśmy więc nadrobisz szybko ;-):tak:

Dzięki laski za wieści :tak: od naszych dziewczyn szpitalnych.

czesc dziewczynki wrocilam z pracy i od razu do kompa ;-) na lubelszczyznie znow bialo i zimowo a ja juz schowalam kozaki....
zauwazylyscie ze cos dlugo Szwedki nie ma.....a co do Szczesliwej to mam takie samo przeczucie co Frezja...

Witam się wieczorową porą! nadrobiłam wieści z wczoraj i dzisiaj.
U nas dzisiaj okropna pogoda - chłodno i lało, a ja musiałam lecieć na zakupy i parę spraw pozałatwiać.
Za to wieczorkiem byliśmy z Anią u znajomych, którzy mają prawie 2 letnią córeczkę. Dziewczynki się pobawiły, my żeśmy sobie pogadali. Fajnie było.

wczoraj mnie znowu dzieciaki oblegly, i zawsze wtedy zdaje sobie sprawe, jak strasznie mi brakuje i ich, i atmosfery w robocie...

Pewnie już pisałaś, ale musiało mi umknąć - gdzie pracujesz? - w szkole, w domu dziecka?

Mam do was takie pytanie czy koras z was kupuje lub kupila juz monitor oddechu?

Ja miałam monitor oddechu przy Ani - pożyczony od znajomych. Angelcare z nianią. Teraz też mamy pożyczyć. Ja polecam. Mimo, ze Ania spała w naszej sypialni i miała łóżeczko obok naszego łóżka, a ja mam bardzo delikatny sen, to właśnie dzięki niemu spałam spokojnie.
Mimo, że dbałam o siebie, nie byłam bardzo młodą matką i donosiłam Anię do terminu ;-) to jednak załączył nam się kilka razy alarm (czyli nie oddychała przez 20 sekund!) Zdarzało jej się tak nieregularnie oddychać, a dzięki Angelcare byłam spokojniejsza.

MadziaSingh Wszystkiego Najlepszego z okazji Ślubu - dużo szczęścia i miłości!

Gabi
my w tym roku też mamy 12 rocznicę bycia razem, ale dopiero w listopadzie. Za to w październiku będziemy obchodzić 8 rocznicę ślubu.

Dobranoc dziewczyny! Życzę miłej niedzieli!

Witam z rana w tak piekny i sloneczny dzien!:-)

Wczoraj opuscilam Was dosyc wczesnie,myslalam ze bede musiala duzo nadrabiac ale na szczescie nie musialam:tak:

didi dzieki za wiesci od Malutkiej!:happy:

Co do tego monitora oddechu to ja tez sie nad nim zastanawiam.Znajac siebie to nie bede w nocy spala bo bede sie martwila ze cos moze sie stac,mimo tego,ze lozeczko bedzie u nas w sypialni obok mnie.:tak:

A ja dzisiaj szczesliwa jestem,bo juz jutro jade do rodzinki:-) juz doczekac sie nie moge bo dawno ich nie widzialam!Tylko ta droga...mam nadzieje,ze wytrzymam ta jazde i ze nie bedziemy musieli zatrzymywac sie co chwile do toalety:dry:

Zycze Wam milego i slonecznego dnia:-)

Zagladne pozniej,bo widze ze jak narazie to pustawo jest:happy:

Buziaki

witam kochane

Ciekawe co tam u Szczesliwej..:tak: snilo mi sie ze uodzila..:-D

u nas dzisiaj zimno..pada i wieje ale slonko swieci..ahh..nie ma to jak wspaniala irlandzka pogoda:-D:-D

lece na sniadanko..
wszystkim zycze milej niedzieli

reklama
Witajcie:biggrin2: ale tu dzisiaj pusto... no ale dobrze, to znaczy, że odpoczywacie:));-)
Fajnie ze u Malutkiej ok, za Szczesliwą trzymam kciuki. Ja jutro do tego szpitala ide, boję się troszkę ale mam nadzieje, że też bedzie ok. I też proszę o sciskani kciukasów:-(

Dzisiaj jakies skurcze bolesne mnie dopadły, a i wczoraj czułam jakby mi coś (chyba raczej ktoś;-)) na szyjkę strasznie uciskało, no i co chwila w kibelku- mam nadzieje jednak, ze to jeszcze nie oczyszczanie się organizmu przed porodem:-D

a u nas dzisiaj brzydko, pochmurno, sniegu napadalo, moj M, w kościólku a ja sobie leże, rosołek sie gotuje:happy: leniwa niedziela dzisiaj się zapowiada

wieczorem pewnie do Was jeszczsze zaglądne a póki co życzę Miłej Niedzieli:biggrin2:

Do góry