madzia1989
Mama Dominisia
Spaczyna to ja pytalam o to badanie.Dziekuje Ci za odpowiedz.Musze mojej gin powiedziec w piatek ze chce zrobic takie badanie jesli ona mi tego nie powie.
Nie martw sie klotnia z siostra,napewno sie pogodzicie.Ale z tego co widze po sobie(no i po Was rowniez) to niektorzy ludzie nie przejmuja sie tym,ze w ciazy jestesmy tylko denerwuja czlowieka bez potrzeby A co do bb to powiem Ci,ze ja tez strasznie sie ciesze,ze tutaj trafilam.Odkad tutaj jestem to jakos nie klebie w sobie tego co mnie martwi tylko poprostu pisze a Wy otuchy mi dajecie i pocieszacie.Poza tym wiem o wiele wiecej niz wiedzialam zanim tutaj trafilam.:-)
No to ja juz sie zbieram,bo cos dzisiaj brzuch mnie boli i martwie sie tym:-(
Musze sie chyba isc juz polozyc bo caly dzien nie lezalam.
Dobrej i spokojnej nocy Wam zycze kochane kwietniowki
Buziaki
Nie martw sie klotnia z siostra,napewno sie pogodzicie.Ale z tego co widze po sobie(no i po Was rowniez) to niektorzy ludzie nie przejmuja sie tym,ze w ciazy jestesmy tylko denerwuja czlowieka bez potrzeby A co do bb to powiem Ci,ze ja tez strasznie sie ciesze,ze tutaj trafilam.Odkad tutaj jestem to jakos nie klebie w sobie tego co mnie martwi tylko poprostu pisze a Wy otuchy mi dajecie i pocieszacie.Poza tym wiem o wiele wiecej niz wiedzialam zanim tutaj trafilam.:-)
No to ja juz sie zbieram,bo cos dzisiaj brzuch mnie boli i martwie sie tym:-(
Musze sie chyba isc juz polozyc bo caly dzien nie lezalam.
Dobrej i spokojnej nocy Wam zycze kochane kwietniowki
Buziaki