reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

hej dziewcynki,
Kamile ja tez widzialam lzeczka za 100pln i takie zamierzam kupic.A na allegro za 185zl widzialam takie komplety podusia+poszewka,kolderka+poszewka,ochraniacz na szczebelki,lozeczko i materacyk.Wiec chyba sie skusze.;-)
Spaczyna kochanie nie czytaj tych wywodow internetowych a raczej sluchaj lekarza,w razie czego wezmiesz antybiotyk:tak:
Gabi gratuluje takiego stazu---imponujace,my mamy lacznie 8lat i 2 lata po slubie:szok: wydaje mi sie ze to wieki choc tych naszych poczatkw to nie ma co liczyc.

Madzia Singh zycze Wam duuuuzo szczescia i zdrowka.Bedziesz wspaniala mama a Twoj maz fantastycznym tatusiem.Kochajcie sie przez cale zycie tak mocno tak w dzisiejszym pieknym dniu.Wszystkiego dobrego kochani i czekamy na fotosy!!!

nio,a ja chyba dzis wstalam za pozno bo to przeciez do pracy lece

reklama
Dzien dobry
1137 na każde dziecko przysługuje. Nie proporcjonalnie, bo nawet jak urodzisz pod koniec roku to dostajesz całą sumę. Odiczyć może tylko jeden rodzic.
Od przyszłego roku już będzie proporcjonalnie od momentu urodzenia niestety:tak:

Mi dzisiaj stuka 12 lat z jednym chłopem:sorry2::szok::blink:
Wszystkiego najlepszego Gabi i wytrwałości na kolejne lata:tak:

Właśnie dziewczyny apropos posiewu z szyjki, ja miałam robiony w grudniu i wyszedł jałowy czyli wszystko oki. Jak myślicie czy mam go jeszcze powtarzać przed porodem?? Bo lekarz już mi nic o tym nie wspominał:confused:

dobra dziewczynki ja spadam powoli szykowac sie do pracy,dzwonila niedawno przyjaciolka-kupila cala siate ciuchow dla juniorka:-) a mowilam duzymi literami ze teraz kocyki i posciel ehhhhh no ale powiedziala ze byly tak slodkie ze nie mogla sie oprzec.No nic wybacze jej:-)
to milego dnia kochane wpadne wieczorem

Margaret,wg mnie trzeba powtórzyć.
Skukanka,to się strachu najadłaś.A tak naprawdę każdy może HPV w każdej chwili złapać.I tysiąc innych rzeczy.
Jejku,mi się przypominają pierwsze dni,tygodnie po porodzie.Ja normalnie "widziałam" bakterie,wirusy,promieniowanie itp. wokół tego mojego bezbronnego dziecka:baffled: Na szczęście szybko mi przeszło:blink:

reklama
Spaczyna- ja miałam robione badanie na paciorkowce z gr .B (też wymaz) ale to chyba nie jest to samo. W każdym razie nawet jeśli te bakterie są obecne to matka jeszcze przed porodem dostaje antybiotyk a dzidzia zaraz po urodzeniu i wtedy nie ma zadnego niebezpieczeństwa. Przynajmniej tyle słyszałam.
Madzia Singh- dużo szczęścia, miłości, radości z każdego dnia i spełnienia wszystkich marzeń.
Gabi- gratuluje stażu i życzę aby kolejne lata były szczęśliwe dla Was i Waszych pociech

Do góry