reklama
witaj
Ja biore femibion natal 1 i do tego dodatkowo kupiłam same kwasy DHA - Pregna DHA (30 kapsulek u mnie kosztuej 30 zł), ale polecano mi też Prenatal DHA (30 kapsułek u mnie za ok 42 zł, ale te maja bogatszy skład bo zamiast DHA jest też kwas EPA i wit E). Myślę ze spokojnie mozesz dokupic same DHA i brac już teraz z witaminami ktore masz, a jak je skończysz kupić witaminy razem z DHA- pewnie wychodzi taniej...Ja zamierzam kupić Femibion 2 Natal jak skończe obece opakowania (witaminy +kwasy DHA) bo wychodzi troszkę taniej niż osobno
Ja biore femibion natal 1 i do tego dodatkowo kupiłam same kwasy DHA - Pregna DHA (30 kapsulek u mnie kosztuej 30 zł), ale polecano mi też Prenatal DHA (30 kapsułek u mnie za ok 42 zł, ale te maja bogatszy skład bo zamiast DHA jest też kwas EPA i wit E). Myślę ze spokojnie mozesz dokupic same DHA i brac już teraz z witaminami ktore masz, a jak je skończysz kupić witaminy razem z DHA- pewnie wychodzi taniej...Ja zamierzam kupić Femibion 2 Natal jak skończe obece opakowania (witaminy +kwasy DHA) bo wychodzi troszkę taniej niż osobno
Dzieki dziewczyny! No to dokupie sobie 'Pregna DHA'.
czekoladka21
Mama Nadzi :*
Do którego tygodnia ciazy bierzemy kwas foliowy 10 czy 12 tdzień ???
Witam wszystkie ciężarówki jak w tytule chodzi mi o witaminki na początku brałam prenatal complex później vitaminer prenatal również zaczęłam po nim fatalnie się czuć, a więc teraz mam nowe pregna plus na ulotce zobaczyłam, że jest jeszcze pregna 250 dha nie wiem czy mogę brać dwie naraz może któraś z Was je bierze?Pozdrawiam
dha dopiero od drugiego trymestru się bierze.czy brać podwójną dawkę witamin,chyba że lekarz zaleci,witaminy to też "chemia" jak jest dobra dieta to można wcale nie brać witamin,więc bez wskazań lekarza chyba średni pomysł by brać podwójnie
Dzięki bardzo za odpowiedzi . Ja jestem w 25 tc, ot tak po prostu trafiłam na te pregna 250 dha z ciekawości zapytałam sie czy mogę brać jednocześnie może akurat któraś z Was brała i by mi podpowiedziała . No nic 15.04 mam wizytę, wiec dowiem się od swojej ginekolog.Cierpię na anemie ciążową, wiec myślę, że witaminy mi się przydadzą . Pozdrawiam
reklama
asiuasiu1
Fanka BB :)
zgadzam sie w 1000000% ja w 1 ciazy nie bralam zadnych witamin tylko kwas foliowy lekarz powiedzial ze nie musze z tym ze jem bardzo duzo warzyw owocow itp w tej bralam na poczatku doppel hertz aktiv mama ale jesli ty masz anemie to napewno jakies witaminy musisz brac tylko chyba nie za duzo przewitaminizowanie też nie jest zdrowe. ) pozdrawiamdha dopiero od drugiego trymestru się bierze.czy brać podwójną dawkę witamin,chyba że lekarz zaleci,witaminy to też "chemia" jak jest dobra dieta to można wcale nie brać witamin,więc bez wskazań lekarza chyba średni pomysł by brać podwójnie
Ostatnia edycja: