reklama
te nasze maleństwa chyba zbyt sie przyzwyczaiły do cycaAnulka59 pisze:Karolina Mateuszek nie chce pić z butelki a kaszki jak wprowadzę to będę mu robiła gęste i dawała łyżeczką
trzeba byuć konsekwentnym
i chyba też zacznę podawać łyzeczką kaszkę jak na razie to ja jem jej więcej niż Lena bo trochę upije(robię z nadzieją że zje) i reszta zostaje
Macio wcina kaszke przez cumla jak sie patrzy ;D
Dziewczyny mam pytanie dajecie dzieciom codziennie obiadki, deserki, sovczki, bo mi sie czasami zdarza ze wypada jeden posiłek i wtedy nie podaje deserka czy obiadku
Dziewczyny mam pytanie dajecie dzieciom codziennie obiadki, deserki, sovczki, bo mi sie czasami zdarza ze wypada jeden posiłek i wtedy nie podaje deserka czy obiadku
ulka nie przepada za herbatkami i soczkami...konczy się zazwyczaj tak że to ja jewypijam wieczorem..
co do obiadków i deserków.. nie dostaje ich codziennie bo nie zawsze mamy czas..tzn jak sie obudzi albo jak wrócimy ze spacerku to jest zbyt głodna i nie ma szans na słoik bo jest jeden ryk.. a kaszek jeszcze nie próbowałysmy..ale czytajac was widze ze czas spróbowac.. :laugh:
co do obiadków i deserków.. nie dostaje ich codziennie bo nie zawsze mamy czas..tzn jak sie obudzi albo jak wrócimy ze spacerku to jest zbyt głodna i nie ma szans na słoik bo jest jeden ryk.. a kaszek jeszcze nie próbowałysmy..ale czytajac was widze ze czas spróbowac.. :laugh:
Pycha
mama Mai i Marty
kurcze elusia79 ja bym już panikowała, u nas kiedyś była zabarwiona na biało, ale tak leciutko i tylko raz, może zadzwoń do pediatry????
reklama