reklama
przy zmianie mleczka na 2 często podobno bywa tak ,ze kupki robią się twardsze i bardziej śmierdzące dlatego pediatra mówiła, zeby wprowadzać mleczko następne stopniowo (tzn. na początku jedno karmienie , później dwa itd. ) to powinno nieco złagodzić objawy (chociaż reguły nie ma...)
Pycha
mama Mai i Marty
dziewczyny mam problem, Maja wczoraj i dziś zrobiła kupke z białymi grudkami i nie wiem co o tym sądzić?????
Ciapaczek
Fanka BB :)
Pycha pisze:dziewczyny mam problem, Maja wczoraj i dziś zrobiła kupke z białymi grudkami i nie wiem co o tym sądzić?????
A nie podawałaś ostatnio np. Lacidofilu?
Pycha
mama Mai i Marty
nie, zadnych leków i nic nowego z jedzenia
Pycha
mama Mai i Marty
Maja jest na sztucznym mleku, zobaczymy jutro, jak tez taka bęzdie to pojedziemy do dr
emih
Fanka BB :)
Ratunku! Kasia od tygodnia dostaje oprócz piersi jabłko (przecier) i simlac (kaszka nestle) i... Ma problemy z wypróżnianiem. Strasznie płacze, napina się cały dzień żeby zrobic... Jak jadła samo jabłko było ok, ale ten simlac.... czy któraś z was dziewczyny miała podobny problem? Czy z czasem to przejdzie? I czy jest jakikolwiek sposób by nauczyc dziecko pić cokolwiek innego niż moje mleko? (smoczka i kubka nie chce :
reklama
emih moja mała też smoczek był be a kubek nie kapek to zapmnij : więc kubek nie kapek odłożyłam na później a w butelce zmieniłam smoczek na inny kształt i nawet ładnie jej wychodzi picie herbatki a kaszka przez smoczek jest be i co ja mam z tym zrobić ?
w koncu wróciłaś na bb! emih
w koncu wróciłaś na bb! emih