reklama
no i marchwianka nas czeka - tylko skąd wziąść marchewke dobrą!
Ja dawałam tak jak i w szpitalu u nas, marchewkę z Gerbera w słoiczku. Ta jest dobra, bo to rzeczywiście tylko marchewka. Można ja też rozrzedzić wodą i dawać do picia.
Niektóre firmy np. Bobovita, z przodu na etykietce piszą "Marchewka", a w składzie piszą: marchewka, sok z winogron i nie pamietam, czy coć jeszcze. Także nam polecano Gerbera i tą stosowaliśmy.
można spróbować także ten kleik na biegunke
Gotowy do spożycia doustny płyn nawadniający, stosowany w dietetycznym leczeniu biegunek u niemowląt po 4. miesiącu życia.
HiPP ORS 200 Kleik marchwiowo-ryżowy
Gramatura: 200 ml
Doustny płyn nawadniający, stosuje się w dietetycznym leczeniu biegunek u niemowląt po 4. miesiącu życia. Podawanie HiPP ORS 200 skonsultuj z lekarzem.
Gotowy do spożycia doustny płyn nawadniający, stosowany w dietetycznym leczeniu biegunek u niemowląt po 4. miesiącu życia.
Gramatura: 200 ml
szukałam po aptekach w krakowie i nie bylo tego ors 200, znalazlam gastrolit, ale o tak musza go sprowadzac.
martwię się po nienajlepiej to wyglada, kupki sa fatalne - z 2 strony przy takiej diecie to wyglądają tak jak kiedys, gdy piła tylko mleczko.
niby taka biegunka moze trwac do 8 dni lekarka ostrzegała, ale i tak sie martwie.
nie wiem, czy mam ją budzić w nocy na piciu czy dac jej spac?
martwię się po nienajlepiej to wyglada, kupki sa fatalne - z 2 strony przy takiej diecie to wyglądają tak jak kiedys, gdy piła tylko mleczko.
niby taka biegunka moze trwac do 8 dni lekarka ostrzegała, ale i tak sie martwie.
nie wiem, czy mam ją budzić w nocy na piciu czy dac jej spac?
martwienia sie dzien kolejny
co zrobic jak mała nie chce patrzeć na kleik i nie chce go jeść?
czy można dać jej kaszke na wodzie smakową? (pewnie nie...)
kupsko nadal paskudne i żadkie, ech
i jej, ile może trwać taka biegunka?
co zrobic jak mała nie chce patrzeć na kleik i nie chce go jeść?
czy można dać jej kaszke na wodzie smakową? (pewnie nie...)
kupsko nadal paskudne i żadkie, ech
i jej, ile może trwać taka biegunka?
reklama
aga_wozniak
happy mommy... :o)
CZęść dziewczyny:-)
pomóżcie !! co mam zrobić mój mały ma zatwardzenie,kupkę robi już drugi dzień i nie umie jej zrobić:-(
może coś poradzicie?
Na tym wątku znajdziesz kilka dobrych rad... naprawde... tytuł wątku jest inny, ale tamatyka ta sama... :-)
https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/kupka-tylko-z-termometrem-16510/
Podziel się: