reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kupię, sprzedam, oddam, zamienię

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi :)
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Ponieważ wszystkie przedmioty są wykonywane ręcznie istnieje możliwość uszycia rzeczy pod specjalne zamówienie (rozmiar, kolor itp.)
Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na
https://www.facebook.com/pages/kumka...5408174?ref=hl

Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę :)
Zapraszam!
Zobacz załącznik 563463Zobacz załącznik 563464Zobacz załącznik 563465Zobacz załącznik 563466Zobacz załącznik 563467Zobacz załącznik 563468Zobacz załącznik 563469Zobacz załącznik 563470Zobacz załącznik 563471Zobacz załącznik 563472

sprzedaję wózek Teutonia - w zasadzie za 1/4 ceny sklepowiej - uważam, że warto- wózek jest wyjątkowy - bez prównania z tańszymi modelami - w dodatku stan jest OK - normalne ślady użytkowania

Wózek dla dziecka Teutonia Spirit S3 + akcesoria BDB stan spacerówka Bydgoszcz • Tablica.pl

oprócz tego- bo raczej nie do tego - torbę na akcesoria dla Mamy - oryginalnie od wózka Tako Warrior

Torba do wózka TAKO czerwno-czarna - okazja ! (3306368203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

zapraszam:)

a jak kto szuka m.in. jakiś gadżetów Ikowskich - to wystawiam na tablicy- odkryłam ostatnio w domu pudło z zapomnianymi i często nie uzywanymi wcale akcesoriami z Ikei - kiedyś miałam fazę na Ikea:)
Violetta Bydgoszcz • Ogłoszenia Tablica.pl

zapraszamserdecznie:)

sprzedaję kilka fajnych ubranek dla dziewczynki 4-5-6lat (roz.110-116cm) - nietrafiony zakup allegrowy - na moją Viki są zdecydowanie za duże, więc wolę odchudzić szafę i kupić coś na jej wymiar :)

ceny naparwdę niewygórowane - zwłąszcza biorąc pod uwagę stan - naprawde nie noszą śladów użytkowania - 6zł/szt - markowe: Matalan, Next, TU, Girl2Gir

IMG_2340.jpgIMG_2345.JPGIMG_2348.jpgIMG_2344.JPG

więcej szczegółów w opisach aukcji:

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4082252

kontakt: tel. 606369340

Załączniki

• IMG_2340.jpg
    IMG_2340.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 243
  • IMG_2345.JPG
    IMG_2345.JPG
    46,5 KB · Wyświetleń: 236
  • IMG_2348.jpg
    IMG_2348.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 238
  • IMG_2344.JPG
    IMG_2344.JPG
    53,4 KB · Wyświetleń: 245
Ostatnia edycja:
a ja znowu wyrzucam ubrania z szafy

kilka koszulek- idelanych do żłobka, przedszkola- typowe bawełniane bluzeczki - oprócz opisanych manakmentów - noszą normalne ślady użytkowania- niektóre wyglądają jak nowe, choć wygniecione troszkę, bo nie lubię prasować :)

Przedmioty użytkownika violllka - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i moje ogłoszenia na tablicy- na razie mnóstwo butów i kurtki zimowe

Violetta Bydgoszcz • Ogłoszenia Tablica.pl

szczególnie polecam kurtkę ZARA - boska;)

Kurtka ZARA roz. 86 18-24 m-ce Urocza - poszukiwana na zimę - lekka Bydgoszcz • Tablica.pl

i buciki ecco -mega wygodne, lekkie i ciepłe

Kozaczki ECCO 22 dla dziewczynki Gore Tex idealne na zimę, czerwone Bydgoszcz • Tablica.pl

chcę też sprzedać łóżko dwustronne na antresoli Ikea Kura - zmiana koncepcji wystroju;)

Ikea Kura łóżko dwustronne piętrowe antresola krótsze materac+zasłonki Bydgoszcz • Tablica.pl

no i wózek dla aktywnych - renomowanej firmy Teutonia

Wózek dla dziecka Teutonia Spirit S3 + akcesoria BDB stan spacerówka Bydgoszcz • Tablica.pl

i wiele wiele innych rzeczy- czas zwolnić trochę miejsca na nowe rzeczy:)

wszystko oczywiście do negocjacji- oprócz łóżka - bo tu cena sztywna:)

reklama
Do góry