reklama
Fanka Kadry
Fanka BB :)
Ja niestety zero apetytu ale jedynie na co mam czasem ochotę to zupy mojej mamy:
-pomidorowa z makaronem
-rosół
-żurek
To jedynie mogę jeść ze smakiem a zawsze byłam fanką drugich dan. Jak to się wszystko zmienia
-pomidorowa z makaronem
-rosół
-żurek
To jedynie mogę jeść ze smakiem a zawsze byłam fanką drugich dan. Jak to się wszystko zmienia
Megi86
1. Danie chińskie z wołowiną, zieloną fasolą szparagową i porem w sosie ostrygowym;
2. Carpaccio z dzikiego łososia atlantyckiego z dodatkami na rukoli, posypane migdałami, parmezanem z sosem balsamico;
3. Chińszczyzna z indykiem, grzybami shiitake, fasola żółtą, marchewka posypana czarnym sezamem;
4. Risotto z pyłem grzybowym, wędzonym tofu, fasola, groszkiem i cukinia, posypane grana padano.
Oczywiscie lista skladnikow uproszczona Tylko takie fotki swoich dan znalazlam w telefonie
Załączniki
Ostatnia edycja:
raz_dwa_trzy
Ahh zjadłabym też pizze[emoji39][emoji39]Od początku tej ciąży mogłabym codziennie jeść pizzę. Dzień w dzień za mną chodzi, z innymi dodatkami mąż dał mi bana na zamawianie pizzy... Zatem zrobiłam dzisiaj swoją, na cieście z mąki razowej+mąki ryżowej Zobacz załącznik 883841
Darsi
@raz_dwa_trzy - ja właśnie na weekend będę robiła z Mezem bo my zawsze robimy swoją, a że teraz wypiekacz do chleba mamy to i z ciastem nie będzie problemu bo ja nienawidzę robić ciasta.
raz_dwa_trzy
Darsi
@raz_dwa_trzy - my właśnie w ubieglym tygodniu kupiliśmy z Lidla ten wypiekacz chleba i praktycznie codziennie/co drugi dzień robimy własny chlebek i nie ma porównania do kupnego
reklama
raz_dwa_trzy