reklama
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
Kania - współczuję, mnie na szczęście przeszło. Próbuj sucharek
onesmile
Świat według Pafffcia
Kania - mnie juz praktycznie nie mdli, tzn. czasem zlapie pod wieczor na troche, ale to w sumie pikus. Tobie wspolczuje, bo mdlosci sa/ byly dla mnie najgorszym objawem.
Patrycja2810
Fanka BB :)
A ja dzisiaj dostałam ochotę na schab ze śliwkami i zrobiłam na obiad :-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
U mnie na tapecie sledz opiekany w occie i zupa kalafiorowa )
A ja będę nudna i powiem że nadal czekam na gołąbki, normalnie już mi się po nocach śnią
Poza tym już od chyba 2 tygodni mam straszną jazdę na jabłka. Nie to żebym nie lubiła wcześniej, ale raczej rzadko jadłam... a teraz dziennie zjadam 2 albo 3 chyba w tej chwili żaden inny owoc mi tak nie smakuje.
No i surówka z kapusty kiszonej od kilku dni za mną chodzi... aż mi ślina cieknie na samą myśl. Może sobie zafunduje na sobotę
Poza tym już od chyba 2 tygodni mam straszną jazdę na jabłka. Nie to żebym nie lubiła wcześniej, ale raczej rzadko jadłam... a teraz dziennie zjadam 2 albo 3 chyba w tej chwili żaden inny owoc mi tak nie smakuje.
No i surówka z kapusty kiszonej od kilku dni za mną chodzi... aż mi ślina cieknie na samą myśl. Może sobie zafunduje na sobotę
reklama
betina79
Fanka BB :)
jotka21 ja tez wcinam jabłka jak nienormalna. ostatnio zjadlam 4 na raz i myslalam ze pekne ale są zdrowe i mal kaloryczne (nie tak jak banany) wiec sobie pozwalam
a wczoraj uszy mi sie trzęsły do kotleta mielonego z ziemniaczkami i buraczkami na cieplo
a wczoraj uszy mi sie trzęsły do kotleta mielonego z ziemniaczkami i buraczkami na cieplo
Podziel się: