reklama
Kania78
...
Pychota :-)dziewczyny a oto dzisiejszy przysmak mojego męza-troche mu pomogłam zlepiać
)Zobacz załącznik 533673
basiatoja ja robie tak (wersja bezmiesna), cebulke duza i klka zabkow czosnku kroje i smaze na maselku z angielskim bobkiem i lisciem laurowym, sole. Do zeszklonych cebulo-czosnkow dodaje pokrojone w kostke pomidory z puszki te bez skorki wraz z sokiem. Dusze i przyprawiam: czosnkiem suszonym, wegeta troszke, mrozona pietruszka, ziolami prowansalskimi, swiezo zmielonym pieprzem kolorowym, sol do smaku. Jak zgestnieje blenderuje, dodaje do makaronu i posypuje grand padano mi smakuje ;-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
dziewczyny a oto dzisiejszy przysmak mojego męza-troche mu pomogłam zlepiać
)Zobacz załącznik 533673
basiatoja ja robie tak (wersja bezmiesna), cebulke duza i klka zabkow czosnku kroje i smaze na maselku z angielskim bobkiem i lisciem laurowym, sole. Do zeszklonych cebulo-czosnkow dodaje pokrojone w kostke pomidory z puszki te bez skorki wraz z sokiem. Dusze i przyprawiam: czosnkiem suszonym, wegeta troszke, mrozona pietruszka, ziolami prowansalskimi, swiezo zmielonym pieprzem kolorowym, sol do smaku. Jak zgestnieje blenderuje, dodaje do makaronu i posypuje grand padano mi smakuje ;-)
Na pewno spróbuję zupkę,może w piątek?
tylko powiedz mi co to jest grand padano??
marcówka ja mam tak, że jak coś jest zakazane to jeszcze bardziej tego chce, szczególnie teraz mam ochotę na reddsy jabłkowe lub warkę lemon hehe
reklama
basiatoja a wiesz, ze to moja wariacja na temat... spaghetti ;-) grand padano to taki ostry serek starty drobno
Podaj te Twoje wariacje kochana Ja uwielbiam też spaghetti jakiś nowy przepis zawsze sie przyda !
Podziel się: