reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kulinarne zachcianki Marcówek :)

Ja pije Latte Machiato:tak:
Dostalismy na prezent slubny maszyne do kawy co robi wlasnie latte, milchkafee, capucchino, expreso i czarna:tak:
Ogolnie pje tylko latte nie przepadam z kawa :baffled: Jedna dziennie albo i rzadziej. Latte Machiato ma wiecej mleka niz kawy wiec spokojnie mozna ja pic:happy:

reklama
Hehe też bardzo lubię ten zestaw obiadowy :) szczególnie opcja frytek z dużą ilością soli...:cool2: a co do ryby to smażysz paluszki rybne czy jakąs konkretną rybkę?

ehhh ja też mogę już sobie tylko pomarzyć o frytkach :)

a może mamy które mają już zdiagnozowaną cukrzyce ciążową będą dodawały też tu swoje menu ? :)
jaki macie pomysł na świąteczne jedzenie, jak w ogóle przetrwać święta z cukrzycą ?

:-p

03.2012 ja juz w któryms wątku pisalam co mi diabetolog poradził na święta: schowac glukometr do szuflady :tak:
Moze tez dlatego mial takie podejscie bo moj wynik byl niewiele ponad normę, a codziennie mierzone cukry są w porządku. Tak jak zabka gdzies pisala - ja tez bede w swieta jesc wszystko na co bede miec ochote, ale w malych ilościach. I bedzie dobrze :)

A mnie naszlo na bruskelki. A dokladnie to zupy z nimi w roli głównej. Więc dzisiaj typowa zupa brukselkowa. A jutro krem bruselkowy z serem i grzankami. No i ryz! Ciagle mam ochote na ryz. Przeżyłam juz tydzien z makaronem, teraz kolej na co innego ;)

reklama
Do góry