reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kulinarne zachcianki Marcówek :)

o rany... zaczęłam jeść jak świnia, aż mi głupio :szok:
właśnie wsunęłam kanapkę z szynką, drugą z serkiem wiejskim i dwie z nutellą... jeszcze mi mało.
poza tym pochłaniam snickersy, chyba mąż będzie musiał halę produkcyjną założyć :-D

reklama
Powiem Wam, że mi też zaczął apetyt dopisywać.....po obiedzie zjadłam 3 mandarynki i cały słoik ogórków kiszonych.....i co najgorsze jeszcze się wystarczająco nie dokwasiłam :-( ust szczypią, ale żołądek chce więcej i więcej!!! :-D

Kapusta! Wszelkiego rodzaju. Surowa, kiszona. Golabki, bigos, wszystko!
Dzisiaj koniecznie musiałam zjesc wuzetke, a wczoraj naszlo mnie na mc Donalds ;)

ooooo jak milutko:-D:-D:-D
Ja na szczescie znalazlam sposob na glod:
1. nie siedziec w domu- jak siedze to non stop mam cos w buzi:wściekła/y:
2. kawa- dziala zapychajaco. Dzis zjadlam o 10:30 potem o 11 wypilam kawke i obiadek pochlonelam o 15:happy2:
3. duza ilosc plynow- woda, herbatki, mleko, sok...

Niezdrowa zywnosc tez mi smakuje
Dzis mialam robic szarlotke ale maz mi blachy nie przywiozl wiec dupa blada i chyba jutro ja zrobie:tak:

anka brzmi dobrze, ale jak wypije za duzo to sikam 10 razy na godzine ;-) a kawy nie lubie... a jaka Ty pijesz? wiem ze w ciazy trzeba ograniczac

jedną dziennie kawke mozna, jesli sie po niej dobrze czujesz. ale ja i tak sie przerzuciłam na inkę, ewentualnie bezkofeinową, a raz na jakis czas jak gdzies wychodzimy to sobie czasami pozwole od wielkiego dzwonu na prawdziwą kawkę - wtedy dopiero sie docenia jej smak ;)

Ja to w ogole chyba juz nie powinnam zaglądac na ten wątek jak mam sie cukrzycowej diety trzymac.. ;)

Ja pije kawę głownie bez kofeiny. Czasami pozwolę sobie na normalna kawe lub colę.
Ogólnie numerem jeden jest ostatnio świeży sok wyciskany z marchewki, jabłka i np pomarańczy, kiwi, gruszki, winogron itp

reklama
Troche roboty jest. Z mężem mamy tak, ze np pijemy je przez tydzien/dwa potem sie nudza i przestajemy. Po jakims czasie znowu do tego wracamy.

Do góry