reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
Powiem Wam, że mi też zaczął apetyt dopisywać.....po obiedzie zjadłam 3 mandarynki i cały słoik ogórków kiszonych.....i co najgorsze jeszcze się wystarczająco nie dokwasiłam :-( ust szczypią, ale żołądek chce więcej i więcej!!!
anka26_x_07
Mama Laury :)
ooooo jak milutko
Ja na szczescie znalazlam sposob na glod:
1. nie siedziec w domu- jak siedze to non stop mam cos w buzi
2. kawa- dziala zapychajaco. Dzis zjadlam o 10:30 potem o 11 wypilam kawke i obiadek pochlonelam o 15
3. duza ilosc plynow- woda, herbatki, mleko, sok...
Niezdrowa zywnosc tez mi smakuje
Dzis mialam robic szarlotke ale maz mi blachy nie przywiozl wiec dupa blada i chyba jutro ja zrobie
Ja na szczescie znalazlam sposob na glod:
1. nie siedziec w domu- jak siedze to non stop mam cos w buzi
2. kawa- dziala zapychajaco. Dzis zjadlam o 10:30 potem o 11 wypilam kawke i obiadek pochlonelam o 15
3. duza ilosc plynow- woda, herbatki, mleko, sok...
Niezdrowa zywnosc tez mi smakuje
Dzis mialam robic szarlotke ale maz mi blachy nie przywiozl wiec dupa blada i chyba jutro ja zrobie
betina79
Fanka BB :)
jedną dziennie kawke mozna, jesli sie po niej dobrze czujesz. ale ja i tak sie przerzuciłam na inkę, ewentualnie bezkofeinową, a raz na jakis czas jak gdzies wychodzimy to sobie czasami pozwole od wielkiego dzwonu na prawdziwą kawkę - wtedy dopiero sie docenia jej smak
Ja to w ogole chyba juz nie powinnam zaglądac na ten wątek jak mam sie cukrzycowej diety trzymac..
Ja to w ogole chyba juz nie powinnam zaglądac na ten wątek jak mam sie cukrzycowej diety trzymac..
Ja pije kawę głownie bez kofeiny. Czasami pozwolę sobie na normalna kawe lub colę.
Ogólnie numerem jeden jest ostatnio świeży sok wyciskany z marchewki, jabłka i np pomarańczy, kiwi, gruszki, winogron itp
No kochana zdrowo,zdrowo bardzo lubię takie soczki tylko nie zawsze chce mi się je robić...
reklama
Podziel się: