reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kulinarne zachcianki Marcówek :)

anka26 u mnie kompletnie sie tzw "smaki" nie sprawdzily ;) w ogole nie czuje zeby w ktorąs strone (slone/slodkie) jakos zdecydowanie bardziej mnie ciągnęło

reklama
Ja mam od dawna ochotę na śledzie ale nie mam weny żeby je zrobić, a czy jecie jakieś gotowe np Lisnera ?
I czy są to w occie czy w śmietanie ?
Jeszcze nie kupiłam gotowych bo oczywiście się boję żeby nie zaszkodzić tym maluchowi :)

Ja kupuje takie gotowe. I od tych najtańszych, po te najdroższe i nigdy nie miałam problemow z brzuszkiem. Robię tez czasami sama, ale jak robię sama to lubię jak najpierw ze dwa dni poleza w lodówce razem z cebulka - maja wtedy lepszy smak.
A dzisiaj będę robiła bilion z kaczych skrzydelek z grzybami i makaronem ryzowym - tylko nigdzie nie mogę dostac anyzu!

03.2013 sledzie raczej nie szkodza... ja jadlam pare razy juz ale w smietanie. pycha. octu nie trawie. a teraz cytuje co znalazlam " listerioza jest od surowych ryb ale takich... które świeże lub wędzone leżą przez kilka dni i bakteria sie na nich rozwija.Silnie solone ryby są zakonserwowane i śledź należy do bezpiecznych ryb.Pytałam się lekarza i powiedział że ze śledziami nie ma problemu."

anka ja slodkie pozeram! w pierwszej i drugiej takie same zachcianki. zero miesa, duzo owocow, budynie, ciasteczka... :-p

Ostatnia edycja:
Ja mogłabym jeść tylko słodycze :) ... gdyby tylko to zdrowe było to byłoby świetnie :p
co ciekawe przed ciążą wolałam konkrety a teraz zupełnie co innego mi w głowie

:-)

Ja mam ten problem, ze przed ciaza pilam mnóstwo kawy (zawsze jestem zabiegana) i teraz jak brakuje mi energii to organizm sie upomina o nią w formie właśnie słodyczy.

03.2013 ja sie roztylam wlasnie przez slodkie ostatnio. dlatego teraz jem troche mniej, ale jednak... 3 batoniki naraz to dla mnie nie problem :zawstydzona/y: a coreczki sie spodziewasz?

reklama
Do góry