reklama
mikowata
:)
Ja kupuje takie gotowe. I od tych najtańszych, po te najdroższe i nigdy nie miałam problemow z brzuszkiem. Robię tez czasami sama, ale jak robię sama to lubię jak najpierw ze dwa dni poleza w lodówce razem z cebulka - maja wtedy lepszy smak.
A dzisiaj będę robiła bilion z kaczych skrzydelek z grzybami i makaronem ryzowym - tylko nigdzie nie mogę dostac anyzu!
A dzisiaj będę robiła bilion z kaczych skrzydelek z grzybami i makaronem ryzowym - tylko nigdzie nie mogę dostac anyzu!
Herbata
Fanka BB :)
03.2013 sledzie raczej nie szkodza... ja jadlam pare razy juz ale w smietanie. pycha. octu nie trawie. a teraz cytuje co znalazlam " listerioza jest od surowych ryb ale takich... które świeże lub wędzone leżą przez kilka dni i bakteria sie na nich rozwija.Silnie solone ryby są zakonserwowane i śledź należy do bezpiecznych ryb.Pytałam się lekarza i powiedział że ze śledziami nie ma problemu."
anka ja slodkie pozeram! w pierwszej i drugiej takie same zachcianki. zero miesa, duzo owocow, budynie, ciasteczka...
anka ja slodkie pozeram! w pierwszej i drugiej takie same zachcianki. zero miesa, duzo owocow, budynie, ciasteczka...
Ostatnia edycja:
03.2013
Fanka BB :)
Tak, będzie dziewczynka
03.2013 ja sie roztylam wlasnie przez slodkie ostatnio. dlatego teraz jem troche mniej, ale jednak... 3 batoniki naraz to dla mnie nie problem a coreczki sie spodziewasz?
reklama
Podziel się: