reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Cudownie!!!
I jak pisze Aga - dysplazja to straszna wredota..
To ja do mojej cudownej mieszaniny dodaję oko ropuchy i...mieszam dalej
I jak pisze Aga - dysplazja to straszna wredota..
To ja do mojej cudownej mieszaniny dodaję oko ropuchy i...mieszam dalej
Tak się cieszę że stan maluszka się poprawia.
Wiesz u nas było identycznie też miał badanie aby wykluczyć cytomegalię a po sterydach dożylnych (dostawał celeston) po kilku dniach na zawsze rozstał się z respi.
Płucka maluszków są bardzo niedojrzałe do tego dochodzi dysplazja a poniszczone pęcherzyki potrzebują czasu na regeneracje.Trzymaj się dzielnie.
Wiesz u nas było identycznie też miał badanie aby wykluczyć cytomegalię a po sterydach dożylnych (dostawał celeston) po kilku dniach na zawsze rozstał się z respi.
Płucka maluszków są bardzo niedojrzałe do tego dochodzi dysplazja a poniszczone pęcherzyki potrzebują czasu na regeneracje.Trzymaj się dzielnie.
MamaBolcia
Aktywna w BB
sylwetka - jak Kubelek dzis? Mysle o Was nieustajaco
sylwetka74
Fanka BB :)
jestem wymęczona, bo własnie wróciłam ze szpitala. Kubuś jest stabilny z lekką tendencją zwyżkową. wszystkie posiewy pobrane z pluc są ujemne. Bakteria, z którą przyjechał z Białej jest tylko w nosku i odbycie. Leczenie antybiotykiem i sterydami. Przed Kubusiem echo serca, no i lekkie odchudzanko. Ma podawane leki na odwodnienie (lekkie obrzęki i płyn w osierdziu). Na razie cały czas jest na respi oscylacyjnym, jeśli wszystko będzie dobrze to pod koniec tygodnia przejdzie na normalny respirator.
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Dobrze Kubulku...pooowolutku do przodu, kochanie.
Zamykaj juz kompa Sylwetko, odpocznij trochę..
Zamykaj juz kompa Sylwetko, odpocznij trochę..
reklama
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Sylwetko bardzo nas cieszą takie wiadomości, a Ty odpocznij troszkę ;-)
Buziaki dla dzielnego Kubusia :-)
Buziaki dla dzielnego Kubusia :-)
Podziel się: