reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kubuś 28 tc+2, 770 g

Sylwetko, koniecznie odespij. Kubus potrzebuje w miarę wypoczętej Mamy. Ja też podczs ostatniego pobytu w szpitalu prawie w ogóle nie spałam. To był jakis koszmar. Jak w końcu trochę odpoczęłam , to wszystko zoc\baczyłam z innej, lepszej strony. Pozdrawiam Cię serdecznie:)

reklama
Cholerka, to chyba się kiedyś przebadam. Tak dla siebie. A czy sa testy tylko na B? Bo z tego co wiem (a wiem b mało niestety na temat żółtaczki) to jest jeszcze A i C. Na te typy tez można się przebadać??

Sylwetko, przepraszam, że tak u ciebie w wątku..:)

A tak w ogóle, to baaaaardzo dobre wiesci przynosisz:)
Chłopak wie, ze dałyśmy mu czas do poniedziałku:)

żółtaczka A to jest ta pokarmowa, Żółtaczka B- wszczepienna, którą można zarazić się u fryzjera, dentysty, lekarza, kosmetyczki, a żółtaczka C jest nieuleczalna, niestety, na typ C chorował aktor Maciej Kozłowski. Na B i C można robić testy, a z A to samo wychodzi jak się zarazisz

wlaśnie dlatego teraz przed wszystkimi zabiegami szpitalnymi trzeba się szczepic na WZW B, a ponieważ ja ostatni raz w szpitalu byłam 12 lat temu, kiedy rodziłam Igora nie miałam potrzeby robić żadnych badań w tym kierunku i wyszło dopiero przy Kubie

Ostatnia edycja:
Kubuś jest na ostatniej prostej do odlaczenia od respi:-) Wczoraj już wyglądał bardzo ladnie, wydzieliny w płuckach już prawie nie ma, a wczorajsze wyniki badań były bardzo ładne:-) Mój Kropeczek nawet się usmiechał do nas mimo rurki w gardle.

Kubuś to bardzo karny chłopczyk, Ciocia Franiowa dała czas do poniedziałku na zejście z rurki i wczoraj po południu rurka została wyjęta.:-) tak więc od wczoraj Kubulek jest na infancie i bardzo dobrze sobie radzi. Lekarze są zadowoleni z wynikow. Kochane Ciocie teraz mocno trzymajcie kciuki żeby więcej kryzysów już nie było

reklama
Do góry