Sylwetko, koniecznie odespij. Kubus potrzebuje w miarę wypoczętej Mamy. Ja też podczs ostatniego pobytu w szpitalu prawie w ogóle nie spałam. To był jakis koszmar. Jak w końcu trochę odpoczęłam , to wszystko zoc\baczyłam z innej, lepszej strony. Pozdrawiam Cię serdecznie
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Cholerka, to chyba się kiedyś przebadam. Tak dla siebie. A czy sa testy tylko na B? Bo z tego co wiem (a wiem b mało niestety na temat żółtaczki) to jest jeszcze A i C. Na te typy tez można się przebadać??
Sylwetko, przepraszam, że tak u ciebie w wątku..
A tak w ogóle, to baaaaardzo dobre wiesci przynosisz
Chłopak wie, ze dałyśmy mu czas do poniedziałku
Sylwetko, przepraszam, że tak u ciebie w wątku..
A tak w ogóle, to baaaaardzo dobre wiesci przynosisz
Chłopak wie, ze dałyśmy mu czas do poniedziałku
sylwetka74
Fanka BB :)
żółtaczka A to jest ta pokarmowa, Żółtaczka B- wszczepienna, którą można zarazić się u fryzjera, dentysty, lekarza, kosmetyczki, a żółtaczka C jest nieuleczalna, niestety, na typ C chorował aktor Maciej Kozłowski. Na B i C można robić testy, a z A to samo wychodzi jak się zarazisz
wlaśnie dlatego teraz przed wszystkimi zabiegami szpitalnymi trzeba się szczepic na WZW B, a ponieważ ja ostatni raz w szpitalu byłam 12 lat temu, kiedy rodziłam Igora nie miałam potrzeby robić żadnych badań w tym kierunku i wyszło dopiero przy Kubie
wlaśnie dlatego teraz przed wszystkimi zabiegami szpitalnymi trzeba się szczepic na WZW B, a ponieważ ja ostatni raz w szpitalu byłam 12 lat temu, kiedy rodziłam Igora nie miałam potrzeby robić żadnych badań w tym kierunku i wyszło dopiero przy Kubie
Ostatnia edycja:
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Dzięki za uswiadomienie
sylwetka74
Kubuś jest na ostatniej prostej do odlaczenia od respi:-) Wczoraj już wyglądał bardzo ladnie, wydzieliny w płuckach już prawie nie ma, a wczorajsze wyniki badań były bardzo ładne:-) Mój Kropeczek nawet się usmiechał do nas mimo rurki w gardle.
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
No dobra, w drodze wyjątku przedłużamy termin o 1 dzień
Zdrowiej robaczku kochany szybko!!
Zdrowiej robaczku kochany szybko!!
sylwetka74
Kubuś to bardzo karny chłopczyk, Ciocia Franiowa dała czas do poniedziałku na zejście z rurki i wczoraj po południu rurka została wyjęta.:-) tak więc od wczoraj Kubulek jest na infancie i bardzo dobrze sobie radzi. Lekarze są zadowoleni z wynikow. Kochane Ciocie teraz mocno trzymajcie kciuki żeby więcej kryzysów już nie było
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
NO!
Grzeczny chłopczyk!!
Alez się cieszę!
Grzeczny chłopczyk!!
Alez się cieszę!
Podziel się: