reklama
Sissi
Mamy lipcowe'06 Zadomowiona(y)
czesc ja tez zostane lipcowka, a w maju tego roku urodzialam mojego synka, a juz w drodze kolejne dzieciatko. Troche mam obaw, bo mialam cesarke i powinnam odczekac chocby z rok, a tu taka niespodzianka nas spotkala.
Wedlug moich obliczen nam termin na 6 lipca.
Pozdrawiam, postaram sie wpadc od czasu do czasu, choc przy malym jest kupe roboty, o godzinie 20 padam z nog, dlatego wypoczwajcie dziewczyny ile mozecie, pozniej nie bedzie czasu na wypoczynek
pa
Wedlug moich obliczen nam termin na 6 lipca.
Pozdrawiam, postaram sie wpadc od czasu do czasu, choc przy malym jest kupe roboty, o godzinie 20 padam z nog, dlatego wypoczwajcie dziewczyny ile mozecie, pozniej nie bedzie czasu na wypoczynek
pa
AneczkaK
mama bambulinkow
mila1trzymam kciuki zebys do nas dolaczyla
Sissi staram sie odpoczywac ile sie da bo zdaje sobie sprawe z obowiazkow rodzicielskich i wiem ,ze nie bedzie lekko teraz tylko modle sie zeby wszystko bylo w porzadku. Wpisuje Cie na liste lipcoweczek jako pierwsza ;D
Sissi staram sie odpoczywac ile sie da bo zdaje sobie sprawe z obowiazkow rodzicielskich i wiem ,ze nie bedzie lekko teraz tylko modle sie zeby wszystko bylo w porzadku. Wpisuje Cie na liste lipcoweczek jako pierwsza ;D
wiki.25
mama kochanych brojków
witam was ..ja mam nadzieje ze dolacze hmm ale chyba zalapie sie na nowy m-c bo sierpien ...mam nadzieje ze mi sie udalo i jakas perełka jest w brzuszku ...3 dni i bede wiedziec..trzymajcie kciuki
reklama