DziękujęTu się akurat nie zgodzę ze ta dyskusja jest nienormalna - koleżanka ewidentnie zwróciła się tu o pomoc i wsparcie w problemie który ją bardzo nurtuje...
To że ma problem z akceptacją zmian jakie w niej zachodzą nie ulega żadnej wątpliwości ...
Czy akceptuję zmiany jakie we mnie zachodzą. Myślę, że nie mam problemu z żadnymi oprócz wielkiego brzucha, a z tym mam pewnie problemy dlatego, że nigdy nie lubiłam wyglądu kobiet w ciąży, zostało mi to jeszcze z dzieciństwa gdy wmawiało się kobietom, że powinny jeść za dwóch. Teraz wiec jak sama jestem w ciąży to też chcę zaoszczędzić innym patrzenia na mnie.
Takhisis ma rację, wszystko zależy od tego jak dziewczyny o siebie dbają. Gdy byłam na pierwszym USG widziałam chyba najpiękniej wyglądającą dziewczynę w ciąży jaką kiedykolwiek udało mi się zobaczyć. Ale chyba nawet gdybym wyglądała tak jak ona to też pewnie wolałabym nie pokazywać brzucha bo zawsze miałam straszny kompleks na punkcie płaskiego brzucha, a teraz po prostu nie może być płaski, przynajmniej nie przez następne dwa miesiące.
Ale przeżyję, dwa miesiące to nie całe życie. A po porodzie daję sobie miesiąc na powrót do płaskiego brzuszka
![Happy2 :happy2: :happy2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy8se.gif)
Ostatnia edycja: