A ja od Paru dni umieram Tragiczna migrena biegunka glowa tak pulsuje że mało nie wybuchne. Leże rycze bo nawet apap nie pomaga..a ze ja przed ciaza mialam napady migren to teraz ze zwiekszona moca..swiatowstret ,I na zapachy czy nawet drobne halasy. Nie ogladam tv. A wyswietlacz w tele mam tak Ciemny by nie razil po oczach I nie pogarszał mojego stanu. Jutro jade na masaz do fizjoterapeuty.bo niestety osteopaty na cito nie znajde :/ A jak on mi nie ułży to sie chyba wykończeStosowałam już wszystko co moglamJutro mam wizytę i wszystkiego się dowiem. Już nie mam siły każdy wokół mnie jest w ciąży... W sobotę byliśmy na imprezie i cyk dwie ciężarne. Nasłuchałam się o tych wszystkich badaniach i usg, tak się spłakałam po powrocie. A jak u ciebie?
reklama
Dorotkaa91
Aktywna w BB
O matko wspolczuje ci wiem co to znaczy migrena a teraz nic nie możesz wziąć żeby Ci ulżyło.A ja od Paru dni umieram Tragiczna migrena biegunka glowa tak pulsuje że mało nie wybuchne. Leże rycze bo nawet apap nie pomaga..a ze ja przed ciaza mialam napady migren to teraz ze zwiekszona moca..swiatowstret ,I na zapachy czy nawet drobne halasy. Nie ogladam tv. A wyswietlacz w tele mam tak Ciemny by nie razil po oczach I nie pogarszał mojego stanu. Jutro jade na masaz do fizjoterapeuty.bo niestety osteopaty na cito nie znajde :/ A jak on mi nie ułży to sie chyba wykończeStosowałam już wszystko co moglam
Ja mialam tak samo wszedzie dzieci albo ciezarna I te Hasla w moja strone.a Wy kiedy ja co czekanie itd bo juz nie jestescie tacy mlodzi..itd. teraz zdycham w domu I nie wiem co sie dookola dzieje. Trzeba sie skupic na sobie I chyba miec w nosie innych a zwlaszcza ich marudne Hasla.Jutro mam wizytę i wszystkiego się dowiem. Już nie mam siły każdy wokół mnie jest w ciąży... W sobotę byliśmy na imprezie i cyk dwie ciężarne. Nasłuchałam się o tych wszystkich badaniach i usg, tak się spłakałam po powrocie. A jak u ciebie?
Masz jeszcze mrozaczka wiec sie nie martw. Ja jakby sie teraz nie udalo to juz bym nie miala
Dorotkaa91
Aktywna w BB
No jak mi się nie uda to wszystko od nowa. Najgorsze jest to że ja nie rozumiem nikt nie jest w stanie mi powiedzieć dlaczego się nie udaje. Boję się że mam komplikacje po lyzeczkowaniu, bo okresy mi się zmniejszyły. W ogóle kupiliśmy kota, po części mam nadzieję że jak na niego przeleje całe zainteresowanie to może się uda.Ja mialam tak samo wszedzie dzieci albo ciezarna I te Hasla w moja strone.a Wy kiedy ja co czekanie itd bo juz nie jestescie tacy mlodzi..itd. teraz zdycham w domu I nie wiem co sie dookola dzieje. Trzeba sie skupic na sobie I chyba miec w nosie innych a zwlaszcza ich marudne Hasla.
Masz jeszcze mrozaczka wiec sie nie martw. Ja jakby sie teraz nie udalo to juz bym nie miala
Ktos kto nigdy nie mial migreny z aura czy dretwieniem kończyn I jezyka to niech dziekuje Bogu..a teraz przysiegam z podwójną mocą objawówO matko wspolczuje ci wiem co to znaczy migrena a teraz nic nie możesz wziąć żeby Ci ulżyło.
A czy miewasz takie przewlekle tez ? Ja po urazie I I operacji glowy mam nastepstwo..bralam leki od neurologa na to I na napadowe bóle glowy Topamax.ale jak mowilam ze chce probowac in vitro to odstawila mi ...I dlugo bylo dobrze..eh AZ do teraz
Jak nie masz alergii to fajnie.a ja do tego mega alergiczka.wiec zwierzaki ok nie w domu..I z dala ode mnie bo ja na roztocza mam I na grzyby. I te wszystkie dziadostwa drzewa trawy co pyla od stycznia do jesieniNo jak mi się nie uda to wszystko od nowa. Najgorsze jest to że ja nie rozumiem nikt nie jest w stanie mi powiedzieć dlaczego się nie udaje. Boję się że mam komplikacje po lyzeczkowaniu, bo okresy mi się zmniejszyły. W ogóle kupiliśmy kota, po części mam nadzieję że jak na niego przeleje całe zainteresowanie to może się uda.
Dorotkaa91
Aktywna w BB
Ja miewam takie napadowe, tfu tfu ostatnio miałam dosyć dawno. W ciąży wszystko z podwójna siłą przychodzi. Ja jestem alergiczka i czassmi używam maści z sterydami. Przed poronieniem miałam taka alergie nie mogłam sobie z tym poradzić jedynie mogłam kremów dla dzieci używać poprostu koszmarKtos kto nigdy nie mial migreny z aura czy dretwieniem kończyn I jezyka to niech dziekuje Bogu..a teraz przysiegam z podwójną mocą objawów
A czy miewasz takie przewlekle tez ? Ja po urazie I I operacji glowy mam nastepstwo..bralam leki od neurologa na to I na napadowe bóle glowy Topamax.ale jak mowilam ze chce probowac in vitro to odstawila mi ...I dlugo bylo dobrze..eh AZ do teraz
Dorotkaa91
Aktywna w BB
Na kota właśnie nie mamJak nie masz alergii to fajnie.a ja do tego mega alergiczka.wiec zwierzaki ok nie w domu..I z dala ode mnie bo ja na roztocza mam I na grzyby. I te wszystkie dziadostwa drzewa trawy co pyla od stycznia do jesieni
Dorotkaa91
Aktywna w BB
Ale drzewa i trawy, roztocza o tak już zaczęłam swój rytulal kichaniaNa kota właśnie nie mam
reklama
Dorotkaa91
Aktywna w BB
A właśnie drugi transfer w którym dniu cyklu miałaś?
Podziel się: