reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Juta, witaj wśród nas. Miło Cię poznać.
Niestety nie pomogę Ci z kliniką. Ale jak będziesz miała jakieś inne pytania, to postaram się pomóc.
I już teraz życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
juta84
powiedz mi jak tam u nich to wyglada tez sie wybieram do bociana

dziewczyny lekarz po transferze powiedzial ze mam zrobic test o becie nic mi nie mowil wiec tym sie zasugerowalam!:( i moze zle

a powiedzcie mi jesli odrzucilam leki ktore bralam byla to tylko LUTEINA to moglo zaszkodzic?

ONA ja już w 3 dniu po transferze zaczęłam plamić :( ale na odstawienie leków czekałam do ostatniej chwili. Pojechałam w 9 dniu na bete i jak wyszła negatywna to od razu odstawiłam leki. Do końca miałam nadzieje.
Przecież w gamecie możesz zrobić bete do godz 18 i czekasz na wynik godzinkę.

W sumie to już mam pytanie... Czy jest może wśród Was osoba która zapładniała tylko dwie komórki?
Wiem że szanse są dużo mniejsze ale to i tak dla mnie sukces że udało mi się m przekonać.
Ona232 ja jestem jeszcze przed całą procedurą, byłam tylko na jednej wizycie więc szczerze mówiąc to nie wiem.

ONA ja zrobiłam test sikany 9 dpt - 1 kreska - pojechałam na bete 160, zrobiłam 12 dpt - 1 kreska - beta ponad 500, od 14 dpt zaczęłam plamić, leków nie odstawiłam oczywiście, plamiłam lekko raz w tygodniu do 8tc, teraz zaczynam 11 tydzień ciąży i dzidzia ma sie świetnie. Testom sikanym się nie wierzy!

kochana ja do gamety mam ponad 100 km:( wiec to nie jest takie proste!

kurde tak mnie nastraszylyscie ze szok
no kurde to dlaczego mi lekarz powiedzial ze mam zrobic test w poniedzialek i jak negatyw luteina na bok?

justyna ja mialam pobrane 5 komorek w tym 4 prawidlowe jedna sie zaplodnila
do in vitro podchodzilam niestety w gamecie!
ale pierwsze wrazanie dobbre???

dziewczyny dzisiaj to juz nie jest to tylko plamienie zaczela sie @ wiec czy jest jeszcze szansa ??

przepraszam pewnie macie mnie juz dosc!

Juta84 ja lecze się w bocianie u dr. M,jestem po pierwszym nieudanym in vitro,dokładnie miesiac temu miałam transfer...we wrzesniu podchodze drugi raz ale zaczynam wszystko od początku...

reklama
Do góry