reklama
lkasia
Fanka BB :)
ona ja przy pierwszym podejściu dostalam @ jeszcze podczas brania lekow...ale mimo ze dostalam, to @ nie odstawilam....;/ poza tym..ja do kliniki jeździlam 400km, czasami 3 razy w tygodniu...choc klinike tez mialam u siebie na miejscu...ale czasami warto jechac...poza tym, chyba lepiej juz wydawac kase na dojazd niz potem zalowac...
malinuś
Fanka BB :)
Alex, witaj w naszym gronie, życzę Ci szybkiego sukcesu)) Co do mrozaczków, to jak najbardziej są duże szanse, w moim przypadku udało się za 3 razem, czyli 2 podejście do crio. Warto walczyć do końca! Powodzenia
Ona, koniecznie zrób betę zanim podejmiesz jakiekolwiek kroki. Ja też na początku robiłam sikacza i betę i przy becie 70 sikacz nic nie pokazywał, no może po 5 min bladziutką kreseczkę... Wiec my tu nie wierzymy sikaczom!
Ona, koniecznie zrób betę zanim podejmiesz jakiekolwiek kroki. Ja też na początku robiłam sikacza i betę i przy becie 70 sikacz nic nie pokazywał, no może po 5 min bladziutką kreseczkę... Wiec my tu nie wierzymy sikaczom!
Ona i Juta ja z bociana jestem ogólnie zadowolona,miałam krótki protokół byłan stymulowana puregon menopur. Problem jest u mnie endometrioza i niskie amh. Miałam 8 komorek,7 się zaplodnilo a przetrwaly 2 zarodki 8a i 7 b i te miałam podane,reszta przestala sie rozwijać. Teraz muszę zaczynac wszystko od początku również będę podchodzila w bocianie. Jeżeli chodzi i podejście to jest ok ,doktor szczery,nie owija w bawełnę poprostu nie ma na to czasu,od początku do końca się mną zajmował,punkcje robił mi inny bo mój musiał wyjechać ale z doktora G.jestem zadowolona,wszyscy tam sa bardzo mili i sympatyczni,a panie w recepcji przemile,naprawdę super. Ja dojeżdżałam 270 km w jedna stronę,w sumie byłam 6 razy. Koszt to 10500zl
Alex , Juta witajcie!
A ja dzisiaj drugi dzień po transferze i poza bólami jak na @ to nic nie czuję. Jutro idę badać progesteron, ale tak naprawde to nawet nie wiem jaki powinien byc? Może wy wiecie?
Lawendowy, Kinia, Darii zaispirowana waszymi zmaganiami wygrzebałam wyniki z przed 1,5 roku, wtedy jeszcze nie wiedziałam że będe miała problem z zajściem, lekarz też nie mówil aby to byl problem , co o nich myslicie??
na czczo glukoza 88 ( norma74-106) insulina 7 (norma 2,6-24,9)
po godzinie po 75g glukozy - glukoza 61 ( norma74-106),insulina 25,7(norma 2,6-24,9)
po dwoch godzinach glukoza 51 ( norma74-106),insulina 15,6 (norma 2,6-24,9)
te środkowe wyniki to chyba nie świadczą najlepiej.
A ja dzisiaj drugi dzień po transferze i poza bólami jak na @ to nic nie czuję. Jutro idę badać progesteron, ale tak naprawde to nawet nie wiem jaki powinien byc? Może wy wiecie?
Lawendowy, Kinia, Darii zaispirowana waszymi zmaganiami wygrzebałam wyniki z przed 1,5 roku, wtedy jeszcze nie wiedziałam że będe miała problem z zajściem, lekarz też nie mówil aby to byl problem , co o nich myslicie??
na czczo glukoza 88 ( norma74-106) insulina 7 (norma 2,6-24,9)
po godzinie po 75g glukozy - glukoza 61 ( norma74-106),insulina 25,7(norma 2,6-24,9)
po dwoch godzinach glukoza 51 ( norma74-106),insulina 15,6 (norma 2,6-24,9)
te środkowe wyniki to chyba nie świadczą najlepiej.
reklama
Podziel się: