reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ona ja przy pierwszym podejściu dostalam @ jeszcze podczas brania lekow...ale mimo ze dostalam, to @ nie odstawilam....;/ poza tym..ja do kliniki jeździlam 400km, czasami 3 razy w tygodniu...choc klinike tez mialam u siebie na miejscu...ale czasami warto jechac...poza tym, chyba lepiej juz wydawac kase na dojazd niz potem zalowac...

nie , u mnie lekarz mowil caly czas ze mam zrobic TEST...a jak dla potwierdzenia sie spytalam czy beta...to powiedzial ze oczywiscie--TEST Z KRWI....

Alex, witaj w naszym gronie, życzę Ci szybkiego sukcesu:))) Co do mrozaczków, to jak najbardziej są duże szanse, w moim przypadku udało się za 3 razem, czyli 2 podejście do crio. Warto walczyć do końca! Powodzenia:)

Ona, koniecznie zrób betę zanim podejmiesz jakiekolwiek kroki. Ja też na początku robiłam sikacza i betę i przy becie 70 sikacz nic nie pokazywał, no może po 5 min bladziutką kreseczkę... Wiec my tu nie wierzymy sikaczom!

Ona i Juta ja z bociana jestem ogólnie zadowolona,miałam krótki protokół byłan stymulowana puregon menopur. Problem jest u mnie endometrioza i niskie amh. Miałam 8 komorek,7 się zaplodnilo a przetrwaly 2 zarodki 8a i 7 b i te miałam podane,reszta przestala sie rozwijać. Teraz muszę zaczynac wszystko od początku:( również będę podchodzila w bocianie. Jeżeli chodzi i podejście to jest ok ,doktor szczery,nie owija w bawełnę poprostu nie ma na to czasu,od początku do końca się mną zajmował,punkcje robił mi inny bo mój musiał wyjechać ale z doktora G.jestem zadowolona,wszyscy tam sa bardzo mili i sympatyczni,a panie w recepcji przemile,naprawdę super. Ja dojeżdżałam 270 km w jedna stronę,w sumie byłam 6 razy. Koszt to 10500zl

Alex , Juta witajcie!

A ja dzisiaj drugi dzień po transferze i poza bólami jak na @ to nic nie czuję. Jutro idę badać progesteron, ale tak naprawde to nawet nie wiem jaki powinien byc? Może wy wiecie?

Lawendowy, Kinia, Darii zaispirowana waszymi zmaganiami wygrzebałam wyniki z przed 1,5 roku, wtedy jeszcze nie wiedziałam że będe miała problem z zajściem, lekarz też nie mówil aby to byl problem , co o nich myslicie??
na czczo glukoza 88 ( norma74-106) insulina 7 (norma 2,6-24,9)
po godzinie po 75g glukozy - glukoza 61 ( norma74-106),insulina 25,7(norma 2,6-24,9)
po dwoch godzinach glukoza 51 ( norma74-106),insulina 15,6 (norma 2,6-24,9)
te środkowe wyniki to chyba nie świadczą najlepiej.

reklama
Do góry