reklama
martaczi
Fanka BB :)
asia asiex - brak mi słów:-( tulę Was mocno naprawdę bardzo mi przykro! weszłam specjalnie do Was a tu takie wiadomości szok
u mnie tez masakra żaden zarodek nie przetrwał iskierka nadziei mnie opuściła chociaż dobrze że mam 4 komórki zamrożone :-(
u mnie tez masakra żaden zarodek nie przetrwał iskierka nadziei mnie opuściła chociaż dobrze że mam 4 komórki zamrożone :-(
U
Usunięty2
Gość
asia77 do biopsji endometrium wystarczy faza lutealna - pytalam lekarki bo ja tak teraz mialam ten scratching na fazie lutealnej tylko
2 miesiące? masakra, mam brzuch jak w 5 miesiącu i ma przejść właśnie tak mi powiedziano po ok 2 miesiącach, ale myślałam że może źle słyszałam.
Na moim przykladzie: brzuch sie zmniejszyl najbardziej jak sie pozbylam wody, ale tez nie do konca. Razem z woda przeszly problemy z oddychaniem no i z czasem bylam w stanie przejsc sama z pokoju do lazienki. Jakis miesiac bardzo bolalo, drugi mniej juz ale klucie w jajnikach jest do tej pory.
To wszystko zalezy jak ciezka masz hiperke. U mnie to jajniki powyzej 11cm i cos z 1.5 litra wody w brzuchu.
Z czasem przechodzi...ale baaaaardzo wolno.
reklama
Podziel się: