reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ten dzień nie jest dla nas łaskawy, moja betka 0,1. Tak więc czeka mnie cała procedura jeszcze raz...

Postanowilismy jednak zmienić lekarza i klinikę, bo zbyt wiele rzeczy nam tu nie pasowało. Chcemy żeby ktoś nam otwarcie powiedział czy jest jeszcze szansa na in vitro, bo bezpłodność mojego męża jest tak poważna, że nie wiem czy nie powinniśmy pomyśleć o jakimś innym rozwiązaniu. Życie jest ciężkie i takie niesprawiedliwe.:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Martka szansa chyba jest, nie wiem dokładnie jakie tam trzeba spelnić warunki,ale mam 28 lat i mamy udokumentowaną bezpłodność. problem polega na tym, ze nie wiem czy jest sens robić kolejne in vitro.

asiex pewnie,że jest sens!a z pomocą państwa, będzie dużo taniej.Może czas zmienić klinikę?nie poddawaj się jescze!jesteś młoda, masz czas! ja w tym roku kończę 33...

Asia przykro mi bardzo ale pamiętaj masz jeszcze mrozaczka i to właśnie jest Twój dzidziuś!
Asiex ​przykro mi strasznie, dzisiaj jakiś pechowy dzień. Za 2 godziny dzwonie do szpitala i pewnie do Was oficjalnie dołączę. Tez muszę zaczynać od początku. To będzie czwarte pełne podejście...

o nie!! masakra jakaś??? jessu, a mój transferek blisko....lawendowy dzięki za kciuki :* kurde, aśki tak mi przykro... nie poddawajcie się, wiem że jest trudno... ja teraz 3 podejscie. Jak się nie uda to mam jeszcze ostatni zarodek, jeden jedyny i po nim będzie juz finisz... bo psychicznie nie dam rady :(

reklama
Dzięki dziewczyny. Ja jestem z Poznania i niestety nie stać mnie na dojazdy do Warszawy, pewnie w sumie to by się nawet i opłacało, ale wiem, że finansowo nie damy rady. Poznań jest bardzo kiepski pod tym względem, ale może znacie tu jakiegoś dobrego lekarza? My chcemy teraz przejść do Invimedu.

Do góry