reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Malinuś, ja też uważam, że to nic straconego. Powtórz betę w poniedziałek.Trzymam kciuki, żeby urosła.
MajaSauer niewiem od czego to zależy, u mnie problemem są jajowody, u M wszystko oki, wiek 28 lat i pierwszy raz się nie udałL,. Lekarz powiedział miże udaje się 1 podejście na 4 i to całastatystyka.
Malinuś trzebawierzyć.
Lulin , Joasia;((((((( trzymajcie się mocno.
Ikasia koniec zczarnowidztwem, tylko pozytywne myśli.
Gizas widzę że super przygotowałaś się dowizyty. Ja do ostatniej wizyty jakzwykle w głowie miałam wiele pytań potem poszłam i o połowie zapomniałam. Terazjak pojade po @ to chyba sobie zapisze
Aduś gratulujęsynka Chłopcy chyba mają łatwiej w życiu
Fosun wiem coczujesz też się martwię tym że ostatnio z 6 nie było mrożaków, że może to się powtórzyć,teraz chyba jeśli się uda to podadzą mi 5 dniowe , ale czy do tego czasu coszostanie, wiele mam lęków i wątpliwości, ale też wiem że muszę spróbować.
Dziewczyny moja mama dzisiaj pokazała mi w necie takie kazanieksiędza z Warszawy w którym mówił że nieo wszystko trzeba Boga prosić czasami trzeba się z nim po prostu pokłócić żeby nas wysłuchał. Trzeba wypróbować
Wszystkim udanegoweekendu))
Malinuś trzebawierzyć.
Lulin , Joasia;((((((( trzymajcie się mocno.
Ikasia koniec zczarnowidztwem, tylko pozytywne myśli.
Gizas widzę że super przygotowałaś się dowizyty. Ja do ostatniej wizyty jakzwykle w głowie miałam wiele pytań potem poszłam i o połowie zapomniałam. Terazjak pojade po @ to chyba sobie zapisze
Aduś gratulujęsynka Chłopcy chyba mają łatwiej w życiu
Fosun wiem coczujesz też się martwię tym że ostatnio z 6 nie było mrożaków, że może to się powtórzyć,teraz chyba jeśli się uda to podadzą mi 5 dniowe , ale czy do tego czasu coszostanie, wiele mam lęków i wątpliwości, ale też wiem że muszę spróbować.
Dziewczyny moja mama dzisiaj pokazała mi w necie takie kazanieksiędza z Warszawy w którym mówił że nieo wszystko trzeba Boga prosić czasami trzeba się z nim po prostu pokłócić żeby nas wysłuchał. Trzeba wypróbować
Wszystkim udanegoweekendu))
martka273
joasia, lulin przykro mi dziewczyny :-(, wiem, co czujecie.Nie poddawajcie się! To najważniejsze!
malinuś może jeszcze podskoczy ta betka?nie wpadaj w panikę!
lawendowy może jakaś kąpiel w solance (w wannie) na rozluźnienie mięśni? Babeczko, czy mi się wydaje, czy dopiero co byłaś przeziębiona?Mam nadzieje,że Ci szybko minie.Na poprawę nastroju, koci taniec w wannie:
malinuś może jeszcze podskoczy ta betka?nie wpadaj w panikę!
lawendowy może jakaś kąpiel w solance (w wannie) na rozluźnienie mięśni? Babeczko, czy mi się wydaje, czy dopiero co byłaś przeziębiona?Mam nadzieje,że Ci szybko minie.Na poprawę nastroju, koci taniec w wannie:
Załączniki
lawendowy_sen
Martka, już pomału zaczyna mi odpuszczać. Nie wiem, co się do tego przysłużyło, czy plaster, czy leki przeciwbólowe.
A może wszystko razem. Zresztą nie ma to znaczenia. Najważniejsze, że mi lepiej.
A przeziębiona to jestem permanentnie od 12 marca.
A może wszystko razem. Zresztą nie ma to znaczenia. Najważniejsze, że mi lepiej.
A przeziębiona to jestem permanentnie od 12 marca.
madzialenak
mama na pełen etat
Malinuś Kochana to jest niewielki spadek więc być może są to pozostałości po ovitrelle a reszta bety to ta od maluszka . Nadal trzymam kciuki.
Dziewczyny, a tak z zupełnie z innej beczki, czy wy bierzecie jakieś suplementy diety typu zestawy witamin dla kobiet przed i w trakcie ciąży? Ja biorę Pharmaton, czasem tylko folik z jodem, a wcześniej brałam femibion. Co myślicie o tych wspomagaczach?
poziomka2
Zaciekawiona BB
Dziewczyny tak sie zastanawiam po nieudanym transferze śnieżynek miałam podejść do crio jednak w kolejnych dwóch cyklach zrobiła mi się torbiel przy pierwszym cyklu miałam endo 6mm w tym drugim 7,5 W tym cyklu mam dostać jakieś leki (domyślam się, że na pęknięcie) Tylko czy nie powinnam dostać czegoś na wzrost endometrium? Moim zdaniem to ono nie jest chyba ok i trochę się zdziwiłam, że mam się zgłosić dopiero w 12 dniu cyklu Pęcherzyk będzie już pewnie okolo 10mm czy to nie za późno by zacząć podawać coś na endo
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Milenek ja przed brałam: femibion natal classic, koenzym Q10+witamina E, folik, selen a w ciąży biorę: femibion, folik, magnez. Mój mąż brał: Androvit, folik, selen, koenzym Q10+witamina E.
Podziel się: