reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Lawendowy Sen no co za paskudztwo znowu się do Ciebie przypałętało?
lkasia
Fanka BB :)
LuLINtak bardzoooo mi przykro Trzymaj się Kochana:*:*:*
Ja się coraz bardziej boję swojej bety...czuję się typowo na @....zawsze się czuję tak jak teraz....wiec pomalu nastawiam się na porażkę może pojdę na betę o jeden dzien wcześniej, czyli 8dpt...jak ma cos wyjsc to juz wtedy wyjdzie....
Ja się coraz bardziej boję swojej bety...czuję się typowo na @....zawsze się czuję tak jak teraz....wiec pomalu nastawiam się na porażkę może pojdę na betę o jeden dzien wcześniej, czyli 8dpt...jak ma cos wyjsc to juz wtedy wyjdzie....
kwiatuszekq20
a u nas dzis wiosna normalnie na bluzie wyszłam z psiakami na ogrod tak cieplo
lawendowy_sen
Lulin, Joasia, przykro mi Kochane. Przytulam Was mocno.
Fusun, zobaczysz, wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki i bardzo Ci kibicuję. Pamiętaj, że jestem ♥ z Tobą.
Malinuś, za moment dostaniesz ode mnie lanie. Proszę przepędzić wszystkie czarne myśli.
Fusun, zobaczysz, wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki i bardzo Ci kibicuję. Pamiętaj, że jestem ♥ z Tobą.
Malinuś, za moment dostaniesz ode mnie lanie. Proszę przepędzić wszystkie czarne myśli.
lawendowy_sen
Gotadora, masaż chyba odpada, bo ja sama nie mogę się dotknąć i każdy ruch podrażnia.
Pewnie nawet nie wczołgałabym się na stół do masażu.
Madzialenak, sama chciałabym wiedzieć, co to takiego. Ale podejrzewam, że to od nerwów.
Mam nadzieję, że szybko mnie puści, bo jestem oklejona plastrami, no i ketonal poszedł w ruch.
Pewnie nawet nie wczołgałabym się na stół do masażu.
Madzialenak, sama chciałabym wiedzieć, co to takiego. Ale podejrzewam, że to od nerwów.
Mam nadzieję, że szybko mnie puści, bo jestem oklejona plastrami, no i ketonal poszedł w ruch.
madzialenak
mama na pełen etat
Lawendowy Sen ojojoj to poważna sprawa, mam nadzieję, że plastry i maść pomoże.
lawendowy_sen
Śmiać się nawet nie mogę, a tu takie kwiatki :-)
reklama
Podziel się: