reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
MajaSauer niewiem od czego to zależy, u mnie problemem są jajowody, u M wszystko oki, wiek 28 lat i pierwszy raz się nie udałL,. Lekarz powiedział miże udaje się 1 podejście na 4 i to całastatystyka.
Malinuś trzebawierzyć.
Lulin , Joasia;((((((( trzymajcie się mocno.
Ikasia koniec zczarnowidztwem, tylko pozytywne myśli.
Gizas widzę że super przygotowałaś się dowizyty. Ja do ostatniej wizyty jakzwykle w głowie miałam wiele pytań potem poszłam i o połowie zapomniałam. Terazjak pojade po @ to chyba sobie zapisze;)
Aduś gratulujęsynka;) Chłopcy chyba mają łatwiej w życiu;)
Fosun wiem coczujesz też się martwię tym że ostatnio z 6 nie było mrożaków, że może to się powtórzyć,teraz chyba jeśli się uda to podadzą mi 5 dniowe , ale czy do tego czasu coszostanie, wiele mam lęków i wątpliwości, ale też wiem że muszę spróbować.

Dziewczyny moja mama dzisiaj pokazała mi w necie takie kazanieksiędza z Warszawy w którym mówił że nieo wszystko trzeba Boga prosić czasami trzeba się z nim po prostu pokłócić żeby nas wysłuchał. Trzeba wypróbować;)

Wszystkim udanegoweekendu;)))

joasia, lulin przykro mi dziewczyny :-(, wiem, co czujecie.Nie poddawajcie się! To najważniejsze!
malinuś może jeszcze podskoczy ta betka?nie wpadaj w panikę!
lawendowy może jakaś kąpiel w solance (w wannie) na rozluźnienie mięśni? Babeczko, czy mi się wydaje, czy dopiero co byłaś przeziębiona?Mam nadzieje,że Ci szybko minie.Na poprawę nastroju, koci taniec w wannie:
Obraz 095.jpg

Załączniki

• Obraz 095.jpg
    Obraz 095.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 29
Martka, już pomału zaczyna mi odpuszczać. Nie wiem, co się do tego przysłużyło, czy plaster, czy leki przeciwbólowe.
A może wszystko razem. Zresztą nie ma to znaczenia. Najważniejsze, że mi lepiej.
A przeziębiona to jestem permanentnie od 12 marca.

Malinuś Kochana to jest niewielki spadek więc być może są to pozostałości po ovitrelle a reszta bety to ta od maluszka :tak:. Nadal trzymam kciuki.

Dziewczyny, a tak z zupełnie z innej beczki, czy wy bierzecie jakieś suplementy diety typu zestawy witamin dla kobiet przed i w trakcie ciąży? Ja biorę Pharmaton, czasem tylko folik z jodem, a wcześniej brałam femibion. Co myślicie o tych wspomagaczach?

Dziewczyny tak sie zastanawiam po nieudanym transferze śnieżynek miałam podejść do crio jednak w kolejnych dwóch cyklach zrobiła mi się torbiel przy pierwszym cyklu miałam endo 6mm w tym drugim 7,5 W tym cyklu mam dostać jakieś leki (domyślam się, że na pęknięcie) Tylko czy nie powinnam dostać czegoś na wzrost endometrium? Moim zdaniem to ono nie jest chyba ok i trochę się zdziwiłam, że mam się zgłosić dopiero w 12 dniu cyklu :confused: Pęcherzyk będzie już pewnie okolo 10mm czy to nie za późno by zacząć podawać coś na endo :confused:

reklama
Milenek ja przed brałam: femibion natal classic, koenzym Q10+witamina E, folik, selen a w ciąży biorę: femibion, folik, magnez. Mój mąż brał: Androvit, folik, selen, koenzym Q10+witamina E.

Do góry