reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam Was dziewczyny i gratuluje pieknych bet jak i bardzo mi przykro z niepowodzen ale głowa do góry nastepne podejscie napewno bedzie udane:-):-)
My w piatek 12.04 mamy swój wielki dzien, podchodzimy 3 i mam nadzieje ze ostatni juz raz.Wczoraj mialam ostatnio wizyte przed udanym crio:-) endometrium 9,1 ( bez progynowa). Juz sie nie moge doczekac piatku a pozniej najgorsze 10 dni w oczekiwaniu na wysoko bete:confused: Pozdrawiam Was serdecznie i zycze udanego weekendu.
Malinuś trzymam mocno kciuki&&&&&&&

reklama
Joasia musisz wejść w ustawienia (zielony pasek, prawa strona, na samej górze), później w edytuj sygnaturę (po lewej stronie) i tu wpisujesz to co chcesz i akceptujesz.

Ostatnia edycja:
madzialenak bede walczyc dalej poki mi kasy starczy na proby. A powiedzcie mi jak zrobic ta historie na dole?? bo nie wiem gdzie tego szukac

Lulin nie umiem napisac Ci nic mądrego bo u mnie za świeża jest porażka ale pamietaj nadzieje należy mieć do samego końca.

Dziewczyny czy nacinacie osłonki zarodka, bo ja dopiero teraz o czymś takim usłyszałam ??? Czy to zwykłe wyłudzenie 600 zł czy daje większe szanse ??
Drugie pytanie o ten embryo glue ?? Któraś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii ???

ja miałam nacięcie otoczki, inaczej nie można zbadać zarodków, z tego co mi wiadomo jest to bardzo pomocne, jednak proponowane jest parom, które miały już niepowodzenia za sobą

wiele dziewcząt bardzo dobrze wypowiadało się o kleju, ja nie miałam

.......

Joasiu -przykro mi bardzo :-(

aby mieć sygnaturę pod postami należy wejść w ustawienia - są u góry strony, później z menu po prawej odnaleźć "edytuj sygnaturę" i tam wstawić swój opis

Maja Sauer, to fajnie, że w tej same klinice, trochę się uśmiałam, bo przypomniałam sobie, jak Żurawski mnie badał przed ostatnią IUI (zawsze by niedelikatny), ale tym razem przy USG tak mi chamsko ten przyrząd włożył, że aż krzyknęłam, podskoczyłam i zaklęłam:shocked2::szok: Potem tak się na niego patrzyłam do końca wizyty, że chyba modlił się żebym już sobie od niego poszła:-D Oprócz tego, że był wobec mnie niedelikatny, spieszył się i nic nie wyszło z IUI to nie mam nic do niego.
A co do mojego miejsca pracy, to mam tylko jedno zdanie NAUCZYCIEL TO NAJGORSZY ZAWÓD ŚWIATA!
Czasem wydaje mi się, że jestem tchórzem, że nie przyznaję się nikomu o invitro, przecież nic złego nikomu nie robię, a ludzie i tak będą sobie gadać, ale z drugiej strony, nie wiem jak to w naszym kraju będzie, może moje dziecko w przyszłości miałoby jakieś problemy z tym związane, o tym najczęściej myślę :( Słyszałam na własne uszy jak nauczycielka z mojej szkoły wskazała na dziecko i powiedziała drugiej "Milenka jest na pewno z probówki, jej mama długo nie mogła mieć dzieci" i obie spojrzały się na mnie :) To tylko jeden przykład. Może wyolbrzymiam, ale wkurza mnie, że nie wiedzą o czym mówią, a wypowiadają się jak ekspertki, nie pomogą, ale temat do rozmów mają fascynujący.

31 lat, 4lata starań
Fragmentacja DNA u męża
4 nieudane IUI
W trakcie ICSI (12 komórek, 6 zarodków, transfer 2, 2 mrozaczki)

Chciałam życzyć Wam miłego dnia.

Moje zmartwienia i nerwy dały już o sobie znać. Wysiadł mi kręgosłup. Od rana nie mogę się ruszyć.
I tak się zastanawiam, co jeszcze trzeba będzie znieść?! Czy na jednego człowieka musi przypadać aż tak wiele?!
6072273a5e205233f59eabac120de233_th2.gif

reklama
Do góry