reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lulin, nie chcę cię sztucznie pocieszać, sama nie jestem ekspertem, jestem w 8dpt i nie robiłam sobie jeszcze bety, ale gdybym sobie dziś zrobiła i wyszłoby mi 7 to byłabym zadowolona:tak:, może za wcześnie robicie tą betę i się stresujecie? To też wpływa na organizm, a my musimy być zrelaksowane! Nawet sikańca nie robię, żeby się jeszcze przez jakiś czas nie stresować. Poczekaj jeszcze trochę:-) ze mną:-)

31 lat, 4lata starań
Fragmentacja DNA u męża
4 nieudane IUI
W trakcie ICSI (12 komórek, 6 zarodków, transfer 2, 2 mrozaczki)

Lulin, powtórzyć jeszcze w poniedziałek. Może ta poprzednia była efektem ovitrelle? A dzisiaj może to Twój wynik. Ja tez czekam jak na scięcie na ten wynik. Jeszcze 3 godzinki. Tez pewnie spadnie...

[FONT=&quot]Asia_77 podziwiam że sama dajesz radę z zastrzykami, ja w życiu bym się nie odważyła…[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Milenek[/FONT][FONT=&quot] ja Ci jeszcze nie pomogę bo dopiero zaczynam ( też we wrocławskim invimedzie) ale aż mnie ciarki przeszły, wiem że też będę przez to przechodzić…Ja Kochanie pracuję w żłobku przy bardzo malutkich dzieciach i to jest ciężka praca fizyczna więc nie mogę ryzykować i chodzić do pracy…Jeszcze nie powiedziałam kierowniczce ale wszystkie dziewczyny w placówce wiedzą i bardzo mocno mnie wspierają- o dziwo nawet te zagorzałe czasem wręcz zakrawające na dewotki katoliczki. Miałam 5 IUI i po zabiegu zawsze przychodziłam do pracy, nie pozwalały mi nic robić, żadnego nocnikowania, dźwigania na przewijak, robiły mi herbatkę i kazały odpoczywać także dziewczyny w pracy mam cudowne i wiem że teraz też mnie wspierają.Miałam w planach nie mówić kierowniczce ale własnie, pieczątka, ona jest piekielnie dociekliwa i też się domyśli…Ale mam nadzieję że zrozumie, tym bardziej że jest już po 40-tce a ma małą córeczkę i z tego co wiemy bardzo długo starała się o dziecko…[/FONT]
[FONT=&quot]Ja się leczę u Żórawskiego i jestem zadowolona,opinie są bardzo różne, ponoć Gizler jest najlepszy ale bywa różnie, nie wszystko zależy od lekarza.Na innym forum rozmawiam z dziewczynami, wszystkie trzy są po dwóch nieudanych próbach u Gizlera, jedną przestymulował, więc uważam że nie ma reguły…[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]nika85[/FONT] widzę że wielu z Was nie udało się za pierwszym razem nie udało, dołuje to trochęL Od czego to zależy, co decyduje o niepowodzeniach? Czy za drugim razem jest większa szansa?
[FONT=&quot]Sylwia1985[/FONT] ja też mam PCO i chyba czeka mnie jakaś inna procedura prawda?
[FONT=&quot]malinuś wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!!!![/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]lulin[/FONT] TO NIEMOŻLIWE!!!!!!:( TRZYMAJ SIĘ KOCHANA MUSI SIĘ UDAĆ!

Witajcie dziewczyny

Ja jestem dzis 12 dpt i niestety beata 1 czyli pierwsze podejscie nie udane. Lecze sie w katowicach w provicie sa tu dziewczyny z provity. U mnie problemem jest tylko pco, nie wiem czemu sie nie zagniezdzily. mam 2 mrozaki ale zanim podejde do krio chcialabym porobic wszystkie mozliwe badana dlaczego nie udalo sie teraz. Czy mozecie podpowiedziec o jakie badania pytac lekarzy??

Malinus trzymam kciuki

Lulin nie umiem napisac Ci nic mądrego bo u mnie za świeża jest porażka ale pamietaj nadzieje należy mieć do samego końca.

Dziewczyny czy nacinacie osłonki zarodka, bo ja dopiero teraz o czymś takim usłyszałam ??? Czy to zwykłe wyłudzenie 600 zł czy daje większe szanse ??
Drugie pytanie o ten embryo glue ?? Któraś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii ???

Joasia2906, przykro mi.

reklama
Do góry