reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, ooo, własnie, zapomniałam dodać, że również jadłam na potęgę orzechy brazylijskie, suszone morele.
Wina nie piłam, ale obiecuje poprawę :-)
Wina nie piłam, ale obiecuje poprawę :-)
Hej dziewczyny:-) mam do Was pytanię w styczniu miałam in vitro, okres dostałam 25.01 powinnam dostać teraz ok 23-25.02 i się spóźnia. Czy Wy też tak mialyscie, że cykl się rouregulował? Może to przez leki, którymi byłam stymulowana przed in vitro? Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam za Was kciuki:-))
lawendowy_sen
Milagros, teraz oddychać, to strach się bać, bo powietrze zanieczyszczone. Woda, gleba, zatrute.
Więc od paru orzeszków, co najwyżej będziesz świecić
A tu lista rzeczy radioaktywnych, co dziwne koci żwirek też tam się znalazł. Ja na szczęście, a raczej moje koty,
nie używają bentonitowego żwirku.
Radioaktywne rzeczy w twoim domu - odkrywcy.pl
Więc od paru orzeszków, co najwyżej będziesz świecić
A tu lista rzeczy radioaktywnych, co dziwne koci żwirek też tam się znalazł. Ja na szczęście, a raczej moje koty,
nie używają bentonitowego żwirku.
Radioaktywne rzeczy w twoim domu - odkrywcy.pl
lawendowy_sen
Chicka, być może @ spóźnia się przez wszystkie leki, które brałaś.
Ale zazwyczaj jest tak, że @ powinna przyjść po 3-4 dniach od odstawienia leków. Ale każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Pamietam, że dziewczyny pisały tutaj własnie o takich spóźnieniach.
Ale zazwyczaj jest tak, że @ powinna przyjść po 3-4 dniach od odstawienia leków. Ale każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Pamietam, że dziewczyny pisały tutaj własnie o takich spóźnieniach.
malinuś
Chicka, niestety tak sie dzieje, że leki negatywnie wpływają na regularność okresu, przynajmniej w moim przypadku tak było. A może to naturalna ciąża?))))))))))))
Widzę dziewczyny, że bardzo dbacie o siebie. Ja szczerze powiem, nie stosuje specjalnych diet, używam tak jak używałam kosmetyków, piję kawę. Nie pije tylko alkoholu. No może jem więcej owoców i staram się nie jest bardzo niezdrowych produktów. to tyle
Widzę dziewczyny, że bardzo dbacie o siebie. Ja szczerze powiem, nie stosuje specjalnych diet, używam tak jak używałam kosmetyków, piję kawę. Nie pije tylko alkoholu. No może jem więcej owoców i staram się nie jest bardzo niezdrowych produktów. to tyle
trzcinka79
Quinnie- co klinika to inne metody, ja tez mialam tylko spray do nosa i zastrzyki a po pobraniu komorek zel dopochwowo przez 3 miesiace ( progesteron ) i to wszystko. Zaufaj lekarzowi i sie nie martw. Bralam kwas foliowy i witaminy. Kosmetyki uzywalam takie jak do tej pory, myslalam o bez zapachowych ale potem pomyslalam ze nie sadze, ze wszyscy w klinice ( embriolodzy, lekarz i pielegniarki , ktorzy byli przy tansferze, tez tak robia.Moze jednak sie myle). Trzymam kciuki za sukces
reklama
Podziel się: