reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Quinnie - tak, ja również jadłam garść orzechów wieczorem i tak mniej więcej co drugi, trzeci dzień piłam lampkę czerwonego wina

reklama
Haha ja tez jadlam brazylijskie orzechy mimo ze sa obrzydliwe i bardzo tluste... A z tydzien temu przeczytalam ze sa radioaktywne!

Hej dziewczyny:-) mam do Was pytanię w styczniu miałam in vitro, okres dostałam 25.01 powinnam dostać teraz ok 23-25.02 i się spóźnia. Czy Wy też tak mialyscie, że cykl się rouregulował? Może to przez leki, którymi byłam stymulowana przed in vitro? Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam za Was kciuki:-))

Chicka, być może @ spóźnia się przez wszystkie leki, które brałaś.
Ale zazwyczaj jest tak, że @ powinna przyjść po 3-4 dniach od odstawienia leków. Ale każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Pamietam, że dziewczyny pisały tutaj własnie o takich spóźnieniach.

Chicka, niestety tak sie dzieje, że leki negatywnie wpływają na regularność okresu, przynajmniej w moim przypadku tak było. A może to naturalna ciąża?:)))))))))))))

Widzę dziewczyny, że bardzo dbacie o siebie. Ja szczerze powiem, nie stosuje specjalnych diet, używam tak jak używałam kosmetyków, piję kawę. Nie pije tylko alkoholu. No może jem więcej owoców i staram się nie jest bardzo niezdrowych produktów. to tyle:)

Quinnie- co klinika to inne metody, ja tez mialam tylko spray do nosa i zastrzyki a po pobraniu komorek zel dopochwowo przez 3 miesiace ( progesteron ) i to wszystko. Zaufaj lekarzowi i sie nie martw. Bralam kwas foliowy i witaminy. Kosmetyki uzywalam takie jak do tej pory, myslalam o bez zapachowych ale potem pomyslalam ze nie sadze, ze wszyscy w klinice ( embriolodzy, lekarz i pielegniarki , ktorzy byli przy tansferze, tez tak robia.Moze jednak sie myle). Trzymam kciuki za sukces

reklama
Tzn. Ja dostałam okres po odstawieniu leków po 3 dniach, ale czekam na 2 okres po in vitro i spóźnia się tydzień i zastanawiam się czy to te leki spowodowały że się wszystko rozregulowalo:-(

Do góry