reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
[FONT=&quot]lulin[/FONT] tak zrobię, nie będę ryzykować, już zrozumiałam że od lekarza bardzo dużo zależy. Spróbuję się do Żórawskiego przerejestrować.
[FONT=&quot]Sylwia198[/FONT]5 Twoja historia to faktycznie jakaś masakra! Jestem pod wrażeniem, podziwiam Cię i życzę dużo szczęścia i radości!! Widok dwóch kresek na teście byłby największym szczęściem w moim życiu!!!!!!!!!!!
Apropos L-4, ja – jeśli wszystko pójdzie dobrze -chyba będę musiała iść na 9 miesięcy na zwolnienie, pracuję w żłobku, dźwiganie dzieci jest tam na porządku dziennym, nie raz jak mam okres to ledwo żyję, to ciężka praca zarówno fizyczna jak i psychiczna, poza tym ciągle jestem przeziębiona bo dzieci notorycznie chorują a ja wciąż coś od nich łapię.

gotadora dzieki za info, mam już swoją stopkę tam gdzie być powinna.:tak:

Dziewczyny może Wy mi "postawicie jakąś diagnozę" bo jedna rzecz mnie martwi...31 stycznia dostałam @ a w 18 dniu cyklu miałam jednoodniowe dość spore krwawienie a później trzy dni plamienia, nie odczuwałam żadnego bólu, nic. Mam 32 dniowe cykle, dziś właśnie stuknął 32 dzień cyklu a tu nic!! Jest to zupełnie do mnie niepodobne,dwa tygodnie przed okresem zawsze mam ból piersi, tydzień przed lekki brzucha i 4.5 dni przed brudzenie, lekkie plamienie. Tym razem od tamtego wydarzenia nie pojawiło się nic, zero bólu brzucha i plamienia.Dziś powinnam dostać @ a czuję tylko taki ciężar w podbrzuszu i ból lewej piersi a raczej torbiela którego tam mam i który się powiększył. Nie wiem co mam o tym myśleć, czy tamto to mógł być okres? To raczej niemożliwe...

Kinga, kochana powodzenia jutro. Aczkolwiek jest za wcześniejsza betkę, choć trzymam kciuki żeby już pokazała dobre wieści. Wiem i rozumiem ze nie możesz sie doczekać. To tak jak ja:) zrobil betkę. 3 dpt i nic sie nie dowiedziałam:) zaciskam kciukasy&&&&&&&& co do braku objawów to chyba tak jak piszą dziewczyny nic nie znaczy. :-)

reklama
Do góry