reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

madzialenak lekarze maja wpływ na wszystko w tym przypadku,wystarczy ze nie przyłozy sie do transferu żle zaaplikuje zarodek, i juz sie nie powiedzie,nasz los lezy w ich rekach,beda miec gorszy dzien i zrobia zabieg byle jak ..tak jest wszedzie wsrod lekarzy tez
martka lekarze moga nam powiedziec co zechca i uwierzymy w to bo co prawda rozum mamy ale nie znamy sie na wszystkich medycznych zagadnieniach sama widzisz po forum ze co lekarz to inna praktyka i inne rozumienie ..

Tequila lekarze transferują zarodki do macicy a one i tak sobie po niej latają i szukają najlepszego miejsca, niekiedy niestety powędrują do jajowodów czy szyjki i tam się zagnieżdżają a na to już nikt nie ma wpływu.
Trzeba wierzyć, że tym razem się uda a jak widać na forum coraz więcej jest pozytywnych wieści. Ty także zostaniesz mamusią po raz 2 :tak:. Trzymam kciuki.

reklama
Dzięki dziewczyny za poradę. Ja też będę brać profllaktycznie po 1, bo ciut czuję coś tam. A nie chcę, żeby coś było nie tak. Przezorny ubezpieczony jak to się mówi.

Martka273 - wiadomo, jak masz mrozaczki to nie ma sensu teraz kliniki zmieniać ( chyba, że je przewieziesz gdzieś tam, ale ja bym tego nie ryzykowała). A nad jaką myślałaś?

....ja będę miała podane 5 dniowe zarodki. W którym cyklu, ciężko stwierdzić u mnie przypada 25, ale to dlatego ze się strasznie wydłużył. Cykl miałam na estrofemie- bezowulacyjny.
Jakie będą efekty, myślę, że się dowiem za tydzień.

Malinus - ja tez 5 dniowe bede miala podane - a powiedz kiedy masz ten transfer?? Ja w czwartek, ale jakos jeszcze sie nie stresuje za bardzo....

Milagros - wooow super betka:) Gratulacje Mamusiu - i obys na usg zobaczyla juz swoje malenstwo/a:)

Mam pytanie ile brałyście nospy? I cały czas? Czy tylko przy bólach?
ja bralam 3x1 tabletke codziennie od dnia transferu do pozytywnej bety...a potem doraznie jak mnie cos bardzo klulo...nospy sie nie boj :tak:

Czyli moiwice zeby się ta prolaktyna tak bardzo nie przejmowac??
tak Ikasia, ja podchodzac do stymulki tez mialam podwyzszona prolaktyne i nie mialo to na nic wplywu...nie bierz tego pod uwage w ogole:tak:

Gotadora - (nie) dziekuje jeszcze:) Ale twoje ciazowe kciukaski prosze zaciskaj w czwartek:)

Przepraszam ze sie jeszcze nie przywitalam ale probuje nadrobic to co napisalyscie a jest tego troszke.... przy okazji sprzatam i robie pranie, mysle tez czy by do kina sie nie przejsc - ogladalyscie moze Poradnik pozytywnego myslenia - mial duzo nominacji do oskarow i glowna bohaterka zdobyla oskara - opinie tez sa pozytywne a trailer tez fajny... moze sie wybiore...

Milego wieczorku dla wszystkich....

Laski a kiedy mogę zrobić hcg ? Jestem w 8dpt.czy mój organizm powinien dawać mi już jakieś sygnały że sie mogło udać? Czy za wcześnie?

Mistralka jaki będziesz miała protokół? Będziemy mniej więcej w tym samym czasie zaczynały. Ja będę miała długi

Darii-kurcze nie mam pojecia o jaki protokol ci chodzi bo jestem kompletnie zielona w tym temacie:sorry2:
Wy tutaj stosujecie terminologie ktorej ja jeszcze sobie nie przyswoilam wiec zejdzie mi troche zeby wszystko sobie przyswoic;p
Ciesze sie ze ktos bedzie w tym samym czasie przechodzil to co ja:)Bedziemy sie dopingowac kochana!!!!

Milagros-beta nie z tej ziemi!!!!!GRATKI!
Sczerze to weszlam tutaj bo bylam ciekawa jakie wyniki u ciebie!!!!!Ciesze sie strasznie:-):-):-)

Pisalam w poludnia a od tego czasu natrzaskalyscie tyle ze zajelo mi troche ogarniecie wszystkiego:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i zeczywiscie TO FORUM WCIAGA!!!!

Ja bede stymulowana;GONAL F900 w dawce 0.75 dziennie bo w zeszlym roku bralam 150 dziennie i zakonczylo sie hiperka;do tego CETROID 0.25(zastrzyki) od 6-go dnia stymulacji na noc.Jutro ide do apteki zrobic zakup i bde sie przygladac z usmiechem za kazdym razem jak otworze lodowke:-D:-)

Milego wieczorka kobietki!

reklama
Do góry