Kinga_1
Fanka BB :)
hej kobiety, mamusie, "za chwilę mamusie" i "za dłuższą chwilę mamusie"
witam na L4, które właśnie przedłużyłam do piątku.ale na angielski, to dziś już pójdę, nie nie byłam 2 razy....
Dostałąm skierowanie od ginki na kolejną betę, w czwartek, więc wyniki będę miała na piątek, na wizytę w klinice.Ginka mnie zbadała i stwierdziła,ze ładnie to wygląda, wiec na razie tego się trzymam.Chciałabym mieć już z 600 tej betki w piątek!!!Poproszę kciukasy na wynos:-)
A tak wogóle, nie wiem jak wy, ale ja prawie nie sypiam ostatnio.A jak sypiam, to się budzę często, a o 7 to zawsze, bo muszę lutka i dupka wziąć.A w południe też nie mogę zasnąć.I mam jadłowstręt, nic mi nie smakuje i na nic nie mam ochoty.Więc objawów-zero.Może mi się pojawią, jak beta konkretnie wzrośnie?
Martka273 - jak to zero objawów? A właśnie nie sypianie? A jadłowstręt? To niby nie objawy? To ja już nie wiem jakie chciałabyś mieć. Ciesz się, że nie masz ich za wiele. Ja przy swoim pierwszym razie spałam ciągle jak suseł i mnie mdliło na wszystko. Masakra to była. Chociaż dla maluszka przeżyłabym taką masakrę zaś.
Ostatnia edycja: