reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Martka, supper!!!:-)

Milagros, nono, sliczna ilosc:-), teraz maja sie ladnie dzielic :-)

Goga, &&&&&&&&& za bete :-)

reklama
martka ale super!!! Gratulacje Kochana!!! I życzę ładnych widoków na usg! Chociaż nie martw się jak nic jeszcze nie będzie, bo większość dzidzi pokazuje się przy becie ponad 1000-1500

goga, shamm, anna: &&&&&&& za piękne bety

milagros
piękne komórki będą się teraz pięknie łączyć :)

gotadora
daj znać jak po transferze! Jak się mają Maluszki i Mamy???

wanda
co za pech z tą infekcją! Oby jak najszybciej przeszła

darii
to &&&& za udaną IUI

pingwinek
napisz koniecznie jak po pierwszym usg

madzielanek ja też z lekami raczej miałam zestaw dla ubogich i też się bardzo zastanawiam od czego to wszytsko zależy... może od historii choroby poszczególnych pacjentek? Chciłabym wierzyć, że są dobierane indywidualnie, a nie każdemu jak leci... ehhhh

Mi po kolejnej nospie brzuch się uspokoił, ale nie podobają mi się te skurcze...

Ostatnia edycja:
Martka gratuluje :) chciałam być pierwsza, żeby zacząć dobrą wiadomością, ale skoro Ty tez masz dobre wiadomości to ciesze sie podwójnie :)

U mnie beta 166,3 :-D Na 18 lutego jestem umówiona na pierwsze USG :)

Ostatnia edycja:
anna ale masz superową tą betke, kurde, w 14 dpt moja była 21,8.Jak to jest z tym przyrostem, jeśli 14 miała, 21,8 a 17 113,6, to jest dobry przyrost?

Anna super!!! Szybko to usg! Ja mam dzisiaj 11 dpt. Idę dzwonić bo aż mnie brzuch z nerwów boli:] Zaraz się pojawię!! Please trzymajcie mocno bo boję:baffled:&&&&&&&

anna ale masz superową tą betke, kurde, w 14 dpt moja była 21,8.Jak to jest z tym przyrostem, jeśli 14 miała, 21,8 a 17 113,6, to jest dobry przyrost?

HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com

tu masz fajny kalkulator przyrostu bety. Nie masz co sie martwić :) wynik masz w normie. Minimalnie powinno wzrosnąć o 116% przez 72 h, a u ciebie jest 202%. Miałaś wyjątkowo późną implantację, ale już wszystko jest dobrze :) gratuluje

Anna Martka dziewczyny suuuper!!!!!! Cieszę się razem z Wami :biggrin2:
Milagors wow :biggrin2: jak dużo jajeczek pobrali. Teraz &&&& niech się wszystkie ładnie zapładniają
Mikimo dziewczyny pisały, żeby no-spy sie nie bać i brać! Także bierz, żeby te skurcze minęły
goga &&&&

Rzeczywiście dobra passa na forum trwa :) i niech już tak zostanie, niech będą same dobre wiadomości! :-)

reklama
goga: Gratulacje!!! Kolejna dobra wiadomość dziś!!!

Dziewczyny, wiosna wisi w powietrzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry