reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Madzialenak - dziękuję. Niezły zestaw masz. Ja muszę z moim lekarzem jak będę na wizycie w trakcie stymulacji przedyskutować mój zestaw leków. Ostatnio miałam tylko Duphaston i Utrogestan plus sama FemibionNatal brałam. Przy pierwszym podejściu miałam większy zestaw leków niż ostatnio ( w tym clexane, acard i jakieś inne, których już nie pamiętam dzisiaj).

A ja dzisiaj jakiś nerwus jestem. Chyba niesprzespana noc mi się odbija. Normalnie jakbym miała jakąś bombę zegarową w środku. No i w dodatku tempertura podwyższona do 37 i 2 z rana już była. Chyba działanie ostatniej tabletki Lutenylu co brałam wczoraj?

reklama
Wanda_dd - uważaj na siebie, bo w Twoim stanie grypa żołądkowa nie jest fajna. Pij koniecznie dużo wody co by się nie odwodnić. A Ty dzisiaj w pracy? Czy jednak zostałaś w domu?

Kinga to rzeczywiście miałaś mało leków, ja osobiście nie wiem od czego to zależy, każda z nas ma inne zestawy leków ciekawe czy nie mogliby tego usystematyzować. My jesteśmy w Invimedzie i jak widać niby ta sama firma a inne zasady. To samo z progesteronem, Ty miałaś zalecone badanie a mój doktor mówił, że się nie bada, był zły, że ja sama zadecydowałam. Brak słów.

Darii, Kinga - dziekuje! Lekarz kazal odstawic encorton bo podraznia zoladek, estrofem brac pod jezyk, 8 wegli wziac i dawac znac jak przebiega choroba. mam nadzieje, ze Opatrznosc jednak wolala, zeby malentasy jeszcze nie szly dzisiaj do pracy i zeslala mi te grypke.
Pytalam lekarke, czy to moze zagrozic malentasom, mowila, ze jak wirus to nie mozna tego wykluczyc, ale zeby nie martwic sie tym na razie.
Ide zaraz do apteki po wegiel i po wode do sklepu. Moze rumianek sobie jeszcze kupie...

Witajcie Dziewczyny!
Trochę mi zajmie zanim nadrobię :-)
A dziś przecież dużo testowania no i transfery!!!

Ja leże plackiem od wczoraj. Mam bardzo twarde podbrzusze i skurcze. Wczoraj normalnie nie mogłam ujechać. Zadzwoniłam do lekarza: mam brać nospe i leżeć. W razie plamienia mam przyjechać. Oczywiście panika jak 150 od razu bo do USG jeszcze 4 dni... Czy któraś z Was miała taki twardy brzuch na początku ciąży???

Uciekam nadrabiać zaległości :tak: i oczywiście &&&& za wysokie bety, punkcje i udane transfery!!!

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie:) Ja dzis czekam na wynik drugiej bety, mam nadzieję że urosła:baffled: Dzisiaj kilka nas testuje:) Badzmy dobrej myśli!!!

reklama
życie nas zaskakuje: beta 17 dpt 113,6 mlU/ml
nie umiem się jeszcze cieszyć, bo może jeszcze podrosnąć ,a potem spaść....Ale coś tam ruszyło z kopyta i może się utrzyma:-)W piątek jadę do Gyn na USG, zobaczymy, kto (co) jest w środku....
milagros 15 jaj-bosko!
goga324 na pewno będzie śliczna betka:):-)
wanda-zdrowiej, laska! ja chyba też zostanę jeszcze na L4, żeby beta nie spadła nagle na łeb na szyję....

Ostatnia edycja:
Do góry