reklama
martka ale super!!! Gratulacje Kochana!!! I życzę ładnych widoków na usg! Chociaż nie martw się jak nic jeszcze nie będzie, bo większość dzidzi pokazuje się przy becie ponad 1000-1500
goga, shamm, anna: &&&&&&& za piękne bety
milagros piękne komórki będą się teraz pięknie łączyć
gotadora daj znać jak po transferze! Jak się mają Maluszki i Mamy???
wanda co za pech z tą infekcją! Oby jak najszybciej przeszła
darii to &&&& za udaną IUI
pingwinek napisz koniecznie jak po pierwszym usg
madzielanek ja też z lekami raczej miałam zestaw dla ubogich i też się bardzo zastanawiam od czego to wszytsko zależy... może od historii choroby poszczególnych pacjentek? Chciłabym wierzyć, że są dobierane indywidualnie, a nie każdemu jak leci... ehhhh
Mi po kolejnej nospie brzuch się uspokoił, ale nie podobają mi się te skurcze...
goga, shamm, anna: &&&&&&& za piękne bety
milagros piękne komórki będą się teraz pięknie łączyć
gotadora daj znać jak po transferze! Jak się mają Maluszki i Mamy???
wanda co za pech z tą infekcją! Oby jak najszybciej przeszła
darii to &&&& za udaną IUI
pingwinek napisz koniecznie jak po pierwszym usg
madzielanek ja też z lekami raczej miałam zestaw dla ubogich i też się bardzo zastanawiam od czego to wszytsko zależy... może od historii choroby poszczególnych pacjentek? Chciłabym wierzyć, że są dobierane indywidualnie, a nie każdemu jak leci... ehhhh
Mi po kolejnej nospie brzuch się uspokoił, ale nie podobają mi się te skurcze...
Ostatnia edycja:
martka273
Fanka BB :)
anna ale masz superową tą betke, kurde, w 14 dpt moja była 21,8.Jak to jest z tym przyrostem, jeśli 14 miała, 21,8 a 17 113,6, to jest dobry przyrost?
goga324
Zaciekawiona BB
Anna super!!! Szybko to usg! Ja mam dzisiaj 11 dpt. Idę dzwonić bo aż mnie brzuch z nerwów boli:] Zaraz się pojawię!! Please trzymajcie mocno bo boję&&&&&&&
anna ale masz superową tą betke, kurde, w 14 dpt moja była 21,8.Jak to jest z tym przyrostem, jeśli 14 miała, 21,8 a 17 113,6, to jest dobry przyrost?
HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
tu masz fajny kalkulator przyrostu bety. Nie masz co sie martwić wynik masz w normie. Minimalnie powinno wzrosnąć o 116% przez 72 h, a u ciebie jest 202%. Miałaś wyjątkowo późną implantację, ale już wszystko jest dobrze gratuluje
Anna Martka dziewczyny suuuper!!!!!! Cieszę się razem z Wami
Milagors wow jak dużo jajeczek pobrali. Teraz &&&& niech się wszystkie ładnie zapładniają
Mikimo dziewczyny pisały, żeby no-spy sie nie bać i brać! Także bierz, żeby te skurcze minęły
goga &&&&
Rzeczywiście dobra passa na forum trwa i niech już tak zostanie, niech będą same dobre wiadomości! :-)
Milagors wow jak dużo jajeczek pobrali. Teraz &&&& niech się wszystkie ładnie zapładniają
Mikimo dziewczyny pisały, żeby no-spy sie nie bać i brać! Także bierz, żeby te skurcze minęły
goga &&&&
Rzeczywiście dobra passa na forum trwa i niech już tak zostanie, niech będą same dobre wiadomości! :-)
goga324
Zaciekawiona BB
Dziewczyny moja BETA 115,36!!!!! Się poryczałam!!!!
reklama
Podziel się: