reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
goga i WSZYSTKIM WAM dziękuje, czemu człowiek tak fiksuje.. bo jak ma sie nie udac to i tak się nie uda a objawy objawami :) nikt nas nigdy nie zrozumie, nie pojmie naszej nadziei i lęku
dołoże do tego stan podgorączkowy u mnie :/
oby przetrwać.. a za wszystkie trzymam kciukasy za piekne betki i piękne komóreczki i zarodeczki !!

goga324 gratulacje!!!!!betka śliczna!!!:-)
coś pisałyście o problemach ze spaniem, od punkcji budzę się ok. 4-5 rano, z godzinę nie mogę zasnąć, a potem nie mogę się dobudzić.Ale z tych nerwów nawet nie umiem zasnąć po południu...
Ale jak miło patrzeć jak mąż sprząta mieszkanie:-D żebyśmy nie zarośli...
Krwawię jakby mnie, pewnie duphaston coś pomógł.
sham ja miałam stan podgorączkowy dzień przed I betą, i to chyba była implantacja.
a brzuch mam jak balonik, nie wiem, od czego, od łajzy czy "malentasa".

Ostatnia edycja:
Ależ mi dziś zimno się drobiło i spanie mnie ogarnęło. Znów musiałam sobie godz pospać, oby mnie tylko choroba nie pobrała.
Krew już mi pobrali i teraz czekam na wyniki. Co chwilkę stronę aktualizuję, ale nic nie ma. Jak będę robić betę to chyba oszaleje.

Wanda - jak dzwoniłam do Novum z wynikiem pierwszej bety, to kazali mi zrobić za dwa dni znów betę i poziom progesteronu. I jak dzwoniłam z wynikiem drugiej bety to już od razu zapytała "A progesteron?" Więc pewnie taka jest procedura.
Goga - gratuluję!!! Dały radę bobaski!
Masia - to całkiem normalne, ja też straciłam trzy miesiące przez różne przeszkody "wynikowe"... Super, że już niedługo zaczynasz! :)

Ja też dziś mam mniej objawów, mam jakiegoś powera, byłam pół dnia z synkiem w Centrum Kopernika i aż się martwię, czy tam wszystko dobrze...

reklama
Do góry