reklama
goga324
Zaciekawiona BB
Sham ja transfer miałam dwa dni przed Tobą, brzuch też mnie boli jak przed okresem i to cały czas, nie martw się tylko poczekaj ..
goga i WSZYSTKIM WAM dziękuje, czemu człowiek tak fiksuje.. bo jak ma sie nie udac to i tak się nie uda a objawy objawami nikt nas nigdy nie zrozumie, nie pojmie naszej nadziei i lęku
dołoże do tego stan podgorączkowy u mnie :/
oby przetrwać.. a za wszystkie trzymam kciukasy za piekne betki i piękne komóreczki i zarodeczki !!
dołoże do tego stan podgorączkowy u mnie :/
oby przetrwać.. a za wszystkie trzymam kciukasy za piekne betki i piękne komóreczki i zarodeczki !!
martka273
Fanka BB :)
goga324 gratulacje!!!!!betka śliczna!!!:-)
coś pisałyście o problemach ze spaniem, od punkcji budzę się ok. 4-5 rano, z godzinę nie mogę zasnąć, a potem nie mogę się dobudzić.Ale z tych nerwów nawet nie umiem zasnąć po południu...
Ale jak miło patrzeć jak mąż sprząta mieszkanie żebyśmy nie zarośli...
Krwawię jakby mnie, pewnie duphaston coś pomógł.
sham ja miałam stan podgorączkowy dzień przed I betą, i to chyba była implantacja.
a brzuch mam jak balonik, nie wiem, od czego, od łajzy czy "malentasa".
coś pisałyście o problemach ze spaniem, od punkcji budzę się ok. 4-5 rano, z godzinę nie mogę zasnąć, a potem nie mogę się dobudzić.Ale z tych nerwów nawet nie umiem zasnąć po południu...
Ale jak miło patrzeć jak mąż sprząta mieszkanie żebyśmy nie zarośli...
Krwawię jakby mnie, pewnie duphaston coś pomógł.
sham ja miałam stan podgorączkowy dzień przed I betą, i to chyba była implantacja.
a brzuch mam jak balonik, nie wiem, od czego, od łajzy czy "malentasa".
Ostatnia edycja:
Dziewczynki,
a to dla tych, ktore tak jak ja dzisiaj szukaja jakiegos wzmocnienia wiary:
Jeszcze w zielone gramy, jeszcze nie umieramy
Jeszcze się spełnią piękne sny, marzenia plany
Tylko nie ulegajmy przedwczesnym niepokojom
Bądźmy jak stare wróble, które stracha się nie boją
i tu calosc do posluchanie: https://www.youtube.com/watch?v=NeWYgFQYAF0
a to dla tych, ktore tak jak ja dzisiaj szukaja jakiegos wzmocnienia wiary:
Jeszcze w zielone gramy, jeszcze nie umieramy
Jeszcze się spełnią piękne sny, marzenia plany
Tylko nie ulegajmy przedwczesnym niepokojom
Bądźmy jak stare wróble, które stracha się nie boją
i tu calosc do posluchanie: https://www.youtube.com/watch?v=NeWYgFQYAF0
lilonka
Smerfikowa mama
Dziewczynki- proszę Was przekażcie dalej...Serce Julki: Dolnośląska Fundacja Rozwoju Ochrony Zdrowia zbiera w Siepomaga.pl
Ależ mi dziś zimno się drobiło i spanie mnie ogarnęło. Znów musiałam sobie godz pospać, oby mnie tylko choroba nie pobrała.
Krew już mi pobrali i teraz czekam na wyniki. Co chwilkę stronę aktualizuję, ale nic nie ma. Jak będę robić betę to chyba oszaleje.
Krew już mi pobrali i teraz czekam na wyniki. Co chwilkę stronę aktualizuję, ale nic nie ma. Jak będę robić betę to chyba oszaleje.
pingwinek75
Fanka BB :)
Wanda - jak dzwoniłam do Novum z wynikiem pierwszej bety, to kazali mi zrobić za dwa dni znów betę i poziom progesteronu. I jak dzwoniłam z wynikiem drugiej bety to już od razu zapytała "A progesteron?" Więc pewnie taka jest procedura.
Goga - gratuluję!!! Dały radę bobaski!
Masia - to całkiem normalne, ja też straciłam trzy miesiące przez różne przeszkody "wynikowe"... Super, że już niedługo zaczynasz!
Ja też dziś mam mniej objawów, mam jakiegoś powera, byłam pół dnia z synkiem w Centrum Kopernika i aż się martwię, czy tam wszystko dobrze...
Goga - gratuluję!!! Dały radę bobaski!
Masia - to całkiem normalne, ja też straciłam trzy miesiące przez różne przeszkody "wynikowe"... Super, że już niedługo zaczynasz!
Ja też dziś mam mniej objawów, mam jakiegoś powera, byłam pół dnia z synkiem w Centrum Kopernika i aż się martwię, czy tam wszystko dobrze...
reklama
Podziel się: