reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pingwinku!!!! Siedze w novum, bo za wczesnie przyjechalam, jem kanapke i jak doszlam do Twojego postu to sie az ugryzlam w jezyk z wrazenia. CUDOWNIE!!!!!!! I to jaka wysoka beto, dziewczynko jestes znowu mama!!!!
Ja o 15 mam wizyte, a Sony, jak Twoja wizyta?
Buziaki !

gosia__1983 - nie, nic nie wyrzucasz, tylko najpierw wstrzykujesz połowę, a następnego dnia dezynfekujesz porządnie igłę i wstrzykujesz resztę. Przynajmniej ja takie miałam instrukcję, gdy brałam 0,5 dawki Gonapeptylu dziennie. Powodzenia!!! :-)
Masia nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!
Gosia
jeśli to Gonapeptyl, to pół wyciskasz (nie wiem np. do zlewu) a pół sobie wstrzykujesz. Na opakowaniu nawet jest napisane LEK DO JEDNORAZOWEGO UŻYTKU. Ja teraz 6 zastrzyków miałam brać po pół dawki i tak właśnie robiłam (zgodnie z zaleceniem lekarza).

Pingwinku JUPI JUPI JUPI :-):-):-) Jesteś w ciąży! Ale Super! Widzisz, wszystkie tu Ci mówiłyśmy :tak: Oszczędzaj się teraz i dbaj o Was :-) Wspaniała wiadomość!

Wanda powodzenia na wizycie. Za pechołki &&&&&&&&&&&&&&&&

Madzialanek teraz jesteś ciężarówką pełną parrą.
Pingwinek ależ ja sie stresowałam, potrafisz podgrzać atmosferę. Ogromne gratulacje.

Wanda u mnie sprawa no jakby to nazwać krucha.
7 pęcherzyków jest, tylko dwa już gotowe 20 i 18 mm, a reszta maluśka od 10 do 17 mm. Pobrali krew na estradiol i kazali jechać do domu i czekać na tel.

Ostatnia edycja:
Sony qrczak blady:eek: ale ten 17 mm chyba nie bardzo różni się od tego 18 mm. Kiedy będziesz miała wynik estradiolu? Zaciskamy piąstki z Zuzią i Maćkiem i wierzymy, że będzie dobrze :tak:

reklama
Masia nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!
Gosia
jeśli to Gonapeptyl, to pół wyciskasz (nie wiem np. do zlewu) a pół sobie wstrzykujesz. Na opakowaniu nawet jest napisane LEK DO JEDNORAZOWEGO UŻYTKU. Ja teraz 6 zastrzyków miałam brać po pół dawki i tak właśnie robiłam (zgodnie z zaleceniem lekarza).
oskaa - ja przy 2 stymulacjach otrzymałam takie wskazówki i tak robiłam. Chyba jednak co klinika to inna szkoła. Jeśli wprowadziłam w błąd to przepraszam, bazowałam na własnym doświadczeniu...

Do góry