reklama
agapl13 - na tym forum już było tyle przeróżnych przypadków, że myślę, że można by stworzyć invitrowe konsylium lekarskie ;-);-);-)
oj tak ;-)
Pingwinku!!!! Siedze w novum, bo za wczesnie przyjechalam, jem kanapke i jak doszlam do Twojego postu to sie az ugryzlam w jezyk z wrazenia. CUDOWNIE!!!!!!! I to jaka wysoka beto, dziewczynko jestes znowu mama!!!!
Ja o 15 mam wizyte, a Sony, jak Twoja wizyta?
Buziaki !
Ja o 15 mam wizyte, a Sony, jak Twoja wizyta?
Buziaki !
madzialenak
mama na pełen etat
Wanda powodzenia na wizycie, mam nadzieję, że pęchole urosły. Odezwij się po wizycie.
Oskaa
Fanka BB :)
Masia nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!gosia__1983 - nie, nic nie wyrzucasz, tylko najpierw wstrzykujesz połowę, a następnego dnia dezynfekujesz porządnie igłę i wstrzykujesz resztę. Przynajmniej ja takie miałam instrukcję, gdy brałam 0,5 dawki Gonapeptylu dziennie. Powodzenia!!! :-)
Gosia jeśli to Gonapeptyl, to pół wyciskasz (nie wiem np. do zlewu) a pół sobie wstrzykujesz. Na opakowaniu nawet jest napisane LEK DO JEDNORAZOWEGO UŻYTKU. Ja teraz 6 zastrzyków miałam brać po pół dawki i tak właśnie robiłam (zgodnie z zaleceniem lekarza).
Madzialanek teraz jesteś ciężarówką pełną parrą.
Pingwinek ależ ja sie stresowałam, potrafisz podgrzać atmosferę. Ogromne gratulacje.
Wanda u mnie sprawa no jakby to nazwać krucha.
7 pęcherzyków jest, tylko dwa już gotowe 20 i 18 mm, a reszta maluśka od 10 do 17 mm. Pobrali krew na estradiol i kazali jechać do domu i czekać na tel.
Pingwinek ależ ja sie stresowałam, potrafisz podgrzać atmosferę. Ogromne gratulacje.
Wanda u mnie sprawa no jakby to nazwać krucha.
7 pęcherzyków jest, tylko dwa już gotowe 20 i 18 mm, a reszta maluśka od 10 do 17 mm. Pobrali krew na estradiol i kazali jechać do domu i czekać na tel.
Ostatnia edycja:
lilonka
Smerfikowa mama
Sony qrczak blady ale ten 17 mm chyba nie bardzo różni się od tego 18 mm. Kiedy będziesz miała wynik estradiolu? Zaciskamy piąstki z Zuzią i Maćkiem i wierzymy, że będzie dobrze
reklama
oskaa - ja przy 2 stymulacjach otrzymałam takie wskazówki i tak robiłam. Chyba jednak co klinika to inna szkoła. Jeśli wprowadziłam w błąd to przepraszam, bazowałam na własnym doświadczeniu...Masia nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!
Gosia jeśli to Gonapeptyl, to pół wyciskasz (nie wiem np. do zlewu) a pół sobie wstrzykujesz. Na opakowaniu nawet jest napisane LEK DO JEDNORAZOWEGO UŻYTKU. Ja teraz 6 zastrzyków miałam brać po pół dawki i tak właśnie robiłam (zgodnie z zaleceniem lekarza).
Podziel się: